Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή ,...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».H Καλλιόπη μένει...

Καλώς ήρθατε στο… Μπρονξ της Αθήνας!

Στο έλεος του Θεού βρίσκονται οι κάτοικοι του Αγίου...

Kid Moxie: Επέστρεψε με νέο original τραγούδι

Η τραγουδοποιός Kid Moxie των σίριαλ «Maestro» & «Milky...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Κάποιο πρόβλημα από το παρελθόν μπορεί να κάνει ξανά την εμφάνισή του και χρειάζεται να φροντίσετε με τις ενέργειές σας να εξαλειφθεί μια και καλή. Ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί και με μια λανθασμένη κίνηση το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν θέλετε ο σύντροφός σας να σεβαστεί τις ανάγκες σας, αφουγκραστείτε κι εσείς τις δικές του. Δεν είναι σωστό να υποτιμάτε τη δύναμη της σχέσης σας. Οταν μιλάτε για άτομα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, να είστε προσεκτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οργανώστε τον χρόνο σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να ασχοληθείτε με πράγματα που θα σας ενθουσιάσουν. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, οπότε θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις ιδέες σας και να γίνουν πιο εύκολα κατανοητές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν, γι’ αυτό φροντίστε να είστε εγκρατείς σε αυτά που θα πείτε, ώστε η έλλειψη επικοινωνίας, που θα είναι αισθητή, να μη φέρει οριστική ρήξη με τους συνεργάτες σας, με φίλους ή με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε σε κακόβουλους ανθρώπους να σας φοβίσουν σε ό,τι αφορά το μέλλον σας. Εάν σκεφτείτε πρακτικά, θα δείτε ότι όσα έχουν συμβεί ίσως είναι για το καλό σας. Εκτιμήστε σωστά τους ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε ό,τι αφορά την εργασία σας φροντίστε να γνωρίζετε όλες τις παραμέτρους. Χαλαρώστε διασκεδάζοντας και συζητώντας με τους φίλους σας. Κάντε τις επιλογές σας όσον αφορά τους άμεσους συνεργάτες σας, βάζοντας μπροστά τα θετικά κριτήρια.

ΖΥΓΟΣ: Μην εκτίθεστε σε χώρους που μπορεί να σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Αντιδράστε απέναντι σε τυποποιημένες καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε ψύχραιμα. Εάν ένας τομέας της δουλειάς σας δεν σας ικανοποιεί, αφήστε να τον αναλάβει άλλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέπετε σε οικογενειακά πρόσωπα να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους. Βρεθείτε παρέα με άτομα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία και στον χαρακτήρα σας. Αφήστε κατά μέρος τις σκέψεις που σας πληγώνουν και δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε νέες προτεραιότητες στη ζωή σας και μην επωμίζεστε εσείς όλα τα βάρη. Μην καθυστερήσετε να επιλύσετε μια παρεξήγηση με κάποιον συνεργάτη σας. Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος, που δεν σας βοηθούν να ξεχάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχετε σκεφτεί ότι είναι πια καιρός να απομακρυνθείτε από οποιαδήποτε σχέση δεν σας ωφελεί ή σας κουράζει και τώρα αποφασίζετε να βρείτε μια νέα, δημιουργική διέξοδο, που θα είναι και η μοναδική λύση για να μπορέσετε να ανανεωθείτε ριζικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ησυχο κλίμα θα επικρατεί στις συζητήσεις που θα κάνετε με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και με τον σύντροφό σας. Φανείτε προνοητικοί με τη διαχείριση των εξόδων σας και αποφύγετε τις σπατάλες για να μη βρεθείτε σύντομα σε οικονομικό αδιέξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ: Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας σε αρμονικό περιβάλλον, χωρίς τις εντάσεις που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό, και τα άστρα σάς υπόσχονται καλύτερες μέρες και ακόμα καλύτερες νύχτες. Να είστε ευέλικτοι σε καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...