Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε σε όσους σχολίασαν αρνητικά τη γνώμη του για...

«Εχουν εντολή να ορμούν με λύσσα σε όποιον αντιτίθεται...

Το Μεγάλο Σάββατο με την Espresso: Διπλή εορταστική προσφορά!

Μη χάσετε το Μεγάλο Σάββατο με την Espresso:ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!...

«Σασμός»: Η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή ,...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».H Καλλιόπη μένει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οταν νιώθετε έντονη την πίεση της καθημερινότητας, καλό θα ήταν να επιστρατεύσετε το χιούμορ σας, που σας σώζει και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η ενέργεια που έχετε είναι ιδιαίτερα αρμονική και θα κάνει θαύματα όσον αφορά τη διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεστε από τις εξελίξεις, αφού ακόμα κι έτσι δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες, ούτε θα διαρκέσει για πάντα το κακό διάστημα. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα μια επαγγελματική κρίση που θα σας δώσει δυνατότητες επέκτασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ανατροπές που θα υπάρξουν στο περιβάλλον σας θα είναι πολλές και κάποιες από αυτές είναι πιθανόν να επηρεάσουν και τον επαγγελματικό σας τομέα. Διαταράσσεται η ισορροπία με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σημαντικό ρόλο σήμερα θα παίξει το πώς θα συμπεριφερθείτε, αφού οι εντάσεις θα εισχωρήσουν και στο φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε στις δύσκολες στιγμές να παρακάμπτετε τα πείσματα και σκεφτείτε πως τα πάντα είναι προς διαπραγμάτευση.

ΛΕΩΝ: Καλλιεργήστε εκείνες τις επαφές που θεωρείτε καλύτερες και αποδοτικότερες. Προσεγγίστε τα άτομα που θα γνωρίσετε χωρίς προκαταλήψεις, έχοντας κατανόηση ως προς τις διαφορές που αντιμετωπίζετε μεταξύ σας στις επιμέρους νοοτροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, μια που τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα. Εξετάστε λεπτομερώς τις συμφωνίες που θα κλείσετε. Δημιουργήστε νέες στρατηγικές για να μπορέσετε να έχετε επιτυχή ανάκαμψη των οικονομικών σας.

ΖΥΓΟΣ: Απαιτείται προσοχή στον τρόπο που θέλετε να προβάλετε τις ιδέες σας, ώστε να μην προσβάλετε τους συνεργάτες σας με παρακινδυνευμένες κινήσεις. Χειριστείτε προσεκτικά τις επενδύσεις σας και αποφύγετε τις βιασύνες και την παρορμητική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας εκφράσει με ειλικρίνεια τα συναισθήματά του. Μείνετε κοντά σε άτομα του περιβάλλοντός σας που επικροτούν τις προσπάθειές σας. Υπερασπιστείτε κάποιον φίλο σας που φαίνεται ότι τον έχουν παρεξηγήσει άδικα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για το μόνο που σας κατηγορεί ο σύντροφός σας και δεν του αρέσει είναι οι ξαφνικές αλλαγές στη διάθεσή σας. Κρατήστε στη σχέση σας μόνο ότι αρέσει και στους δυο σας και αποτινάξτε από πάνω σας πράγματα που φαίνεται πως δεν λειτουργούν πια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποδεχθείτε επαγγελματικές προτάσεις που θα σας ανοίξουν καινούργιες προοπτικές. Δείξτε την εκτίμησή σας σε κάποια άτομα που το αξίζουν και όχι σε όλους ανεξαιρέτως. Αρπάξτε τώρα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποτραβηχτείτε για λίγο από την ενεργό δράση και βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε. Φτιάξτε το κέφι σας παρέα με φίλους με τους οποίους έχετε κοινούς στόχους. Πείτε τις απόψεις σας με τόλμη και αποφασιστικότητα για να μπορέσετε να πείσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην επιτρέπετε στους άλλους να παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έχετε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Με τη στάση σας μπορείτε να δημιουργήσετε νέες ισορροπίες στη σχέση που σας ενδιαφέρει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες...