Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Μυστήριο με τη δολοφονία 33χρονης ράπερ στο Μεξικό

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου 33χρονης ράπερ στο...

Εξώδικη δήλωση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου για πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso»

Με εξώδικη δήλωση που απέστειλαν στην εφημερίδα «Espresso» και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες που επικρατούν θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σχέδια και τις σχέσεις σας, και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας για να ρυθμίσετε εκκρεμείς υποθέσεις. Οι σαφείς διακανονισμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον σκοπό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα σάς βοηθάει να προχωρήσετε σε κατακτήσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, παρόλο που η μεγαλύτερη εύνοια θα είναι στον αισθηματικό σας τομέα. Για να δράσετε δυναμικά στον επαγγελματικό χώρο σας περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα που είστε πιο τυχεροί, δοκιμάστε την τύχη σας βάζοντας συγκεκριμένους στόχους, για να μπορέσετε να κινηθείτε σταθερά και οργανωμένα, χωρίς να οδηγηθείτε σε υπερβολές. Αξιοποιήστε καταστάσεις που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να απαλλαγείτε από τα περιττά βάρη, ανοίξτε νέους δρόμους στο δημιουργικό σας πνεύμα και πάνω απ’ όλα φροντίστε να ακούτε την καρδιά σας. Προβείτε σε συζητήσεις με συνεργάτες, γιατί είναι απαραίτητες για τα καινούργια σας σχέδια.

ΛΕΩΝ: Να είστε προνοητικοί σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θέματα. Προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένα και μη σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις σας σε ανούσια πράγματα. Διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε, γιατί δεν έχετε την ανάγκη κανενός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και μετριάστε όσο μπορείτε τα ελαττώματά σας, ζητώντας από τα άτομα της εμπιστοσύνης σας να σας βοηθήσουν να τα εντοπίσετε. Οι αλλαγές στον χώρο της εργασίας σας θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά.

ΖΥΓΟΣ: Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα μπορείτε να πετύχετε πολλά, χωρίς να χρειαστεί να στριμώξετε κάποιους, αν και είναι απαραίτητο να συζητήσετε για όλα τα κακώς κείμενα. Μην πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα που δεν τον αντιπροσωπεύουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε τα κυριαρχικά παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να εντοπίσετε εκείνα τα σημεία που προκαλούν καθυστερήσεις και να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Κατοχυρώστε αυτά που σας ανήκουν και τα έχετε κερδίσει με την αξία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσο πιο πολύ γνωρίζετε τον εαυτό σας τόσο πιο δημιουργικοί γίνεστε και αγαπάτε τη ζωή. Το περιβάλλον θα δει την πρόοδό σας και η ερωτική σας ζωή θα γίνει σημαντική. Εκπληρώστε τα όνειρα που δεν φανταζόσασταν ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλά θα διευθετηθούν, ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις σας. Οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν στις σωστές επιλογές και θα δείτε πού αξίζει να επενδύσετε. Κάντε τις συνεργασίες σας πιο ουσιαστικές για να είναι περισσότερο αποδοτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενταχθείτε στο πνεύμα ανανέωσης τηρώντας το μέτρο και χωρίς να δημιουργήσετε προβλήματα στο περιβάλλον σας, καθώς η περίοδος είναι ευχάριστη αλλά και μεταβατική. Δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρει ένας πολύ καλός συνεργάτης σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα διαπιστώσετε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό, οπότε δεν χρειάζεται να τρομοκρατηθείτε με τις αλλαγές που θα υπάρχουν παντού, είτε τις αποφασίζετε εσείς είτε άλλοι. Οργανώσετε μια έκπληξη στον σύντροφό σας, που τελευταία είναι πιεσμένος.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....