Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε με μέτρο και λογική, χωρίς ρίσκα, καθώς τα εργασιακά προβλήματα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές αυτήν την περίοδο που είστε ευάλωτοι. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και όχι με κοινότυπες, που τις έχετε ήδη βαρεθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να κάνετε πράξη διάφορα πράγματα, ασάφειες ή περιπλοκες καταστάσεις στον συναισθηματικό τομέα σας, γιατί έτσι δεν θα αποφύγετε τις δυσκολίες και δεν θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις που απαιτούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που δεν διανύετε την ωραιότερη εποχή της ζωής σας, η πιθανότητα να βρείτε μια άκρη τόσο στα οικονομικά θέματά σας όσο και στα προσωπικά σας είναι υπαρκτή. Πρέπει να φανείτε πιο διαλλακτικοί με συνεργάτες σας που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε με μεθοδικότητα και υπομονή, επαναλαμβάνοντας τις προσπάθειές σας, μέχρι να πέσουν τα εμπόδια, και μη σας πιάνει πείσμα και απελπισία επειδή δεν γίνονται αυτά που θέλετε. Για να κάνετε ουσιαστικό διάλογο με κάποιον φίλο σας, βρείτε τον κατάλληλο χρόνο.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάτε ή συνεργάζεστε μαζί τους και μην τους επιτίθεστε όταν οι επαγγελματικές ή οικογενειακές συνθήκες σάς δυσκολεύουν. Κάντε πράξη τα πιο τρελά όνειρά σας με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να απαλλαγείτε από το άγχος, εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να τακτοποιήσετε τα επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Εάν πλήττετε παράφορα με την επαγγελματική ζωή σας, μην το λέτε, απλά αλλάξτε την.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε λάθη, πολέμους και ρήξεις στις προσωπικές υποθέσεις σας κι ας εντείνονται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, γιατί θα βγείτε εκτός εαυτού και θα τα κάνετε χειρότερα. Κάποιες φορές η ακραία συμπεριφορά σας φτάνει τους άλλους σε οριακά σημεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πειθαρχήστε στις εξωτερικές συνθήκες και δώστε βαρύτητα στις επιχειρηματικές δραστηριότητές σας που έχετε παραμελήσει εδώ και καιρό. Το να κάθεστε άπραγοι δεν ωφελεί σε τίποτα. Μην επιτρέψετε στο οικογενειακό περιβάλλον σας να σας πνίγει, όσο κι αν τους αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανεχτείτε λίγο το περιβάλλον και τις συνθήκες που διαμορφώνονται στον χώρο σας, χωρίς να χάνετε την ψυχραιμία σας και χωρίς να πιέζετε ανθρώπους ή καταστάσεις. Κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία για να αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προβάλλετε διακριτικά τα προσόντα σας, γιατί η αναγνώριση από τους άλλους έρχεται αυθόρμητα και όχι με το έτσι θέλω, εκτός αν θέλετε να δημιουργηθούν αντιδράσεις. Αντισταθείτε με σθένος σε καταστάσεις που προσπαθούν να σας γυρίσουν στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πρακτική μορφή των υπαρξιακών ζητημάτων αντιπροσωπεύεται στις σχέσεις, στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, αλλά δεν θα γίνει τίποτα χωρίς προσπάθεια από μέρους σας. Στηριχτείτε στις ικανότητές σας και μην πιάνεστε από τα μεγάλα λόγια που ακούτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Κατασταλάξτε σε καινούργιες στρατηγικές και μελετήστε τα δεδομένα προτού ενεργήσετε παρορμητικά, για να μπορέσετε να πράξετε με επιτυχία τις αλλαγές που επιθυμείτε. Εμπλουτίστε την ερωτική ζωή σας με εκπλήξεις και απολαύστε την.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...