Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Η πίεση που θα δέχεστε θα είναι αρκετή, γι’ αυτό φροντίστε προτού βγάλετε συμπεράσματα να γνωρίζετε τις καταστάσεις. Δείξτε κατανόηση, καθώς η υπερβολή είναι το φυσικό αποτέλεσμα μιας έντονης περιόδου, με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε τα επαγγελματικά σχέδιά σας πραγματικότητα, αφού πρώτα παρακάμψετε κάποιες πρακτικές δυσκολίες. Προσεγγίστε τον σύντροφό σας φιλικά και μην είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί μαζί του, γιατί όσο και να το θέλετε δεν γίνεται να δώσει παραπάνω.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να αποδείξει ο χρόνος την αθωότητά σας, φροντίστε να είστε καθαροί. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα έρθει να πλήξει τον οικονομικό τομέα σας με συνεχόμενα λάθη, ενώ παράλληλα θα σας απασχολήσουν και κληρονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να περνάει την κρίση του και εσείς τη δική σας, αλλά αν η σχέση σας έχει γερό υπόβαθρο, θα αντέξει. Σαφώς η σχέση σας πρέπει να έχει προτεραιότητα και για τους δύο σας, αλλά μην κάνετε στο μυαλό σας σενάρια καταστροφής.

ΛΕΩΝ: Τώρα που κάποια πράγματα διευκρινίστηκαν προχωρήστε σε γόνιμες και εποικοδομητικές επαφές. Είστε άτομα που εκπέμπετε δυναμισμό και θετική ενέργεια, οπότε είναι πολύ δύσκολο στους άλλους να αντισταθούν στην αυξημένη γοητεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παρασύρεστε από τον χείμαρρο αρνητικών συναισθημάτων που σας καταβάλλει κάποιες στιγμές, γιατί έτσι θα οδηγηθείτε χωρίς να υπάρχει λόγος σε χωρισμούς με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Καλυτερεύουν οι σχέσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο και κατ’ επέκταση και στους άλλους τομείς, γι’ αυτό φροντίστε να προσεγγίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν και μη σπαταλάτε ανούσια τον χρόνο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να γίνεται υπερβολικοί ή απότομοι, για να μη χάσετε την ορατότητα των στόχων σας. Εάν είστε μόνοι αυτόν τον καιρό, πείτε «ναι» σε καινούργιες γνωριμίες και φλερτ, αφήνοντας στην άκρη τους φόβους και το άγχος της μοναξιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να θυμάστε ότι πρέπει να βαδίζετε με γνώμονα τη λογική. Πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί μέχρι να έρθουν πιο βολικές ημέρες, που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε και να εκφραστείτε ελεύθερα ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να κάνετε ένα συνδυασμό που να τα περιέχει όλα σε ισόποσες δόσεις, ώστε να μην παραμελείτε ούτε τα σχέδια του επαγγελματικού τομέα αλλά ούτε ζητήματα που αφορούν τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινηθείτε προσεκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και μην πείτε λόγια που δεν πιστεύετε μόνο και μόνο για να ανταπαντήσετε σε κάτι που ίσως σας έχει ενοχλήσει. Το πλανητικό σκηνικό έρχεται σαν αρωγός και όχι σαν αντίπαλός σας στις προσπάθειες που κάνετε για να πετύχετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσο κι αν κάποιες φορές σάς φαίνονται δύσκολα τα πράγματα, μην απογοητεύεστε και μην το βάζετε κάτω. Οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένετε και θα καταφέρετε να επιβιώσετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο ακόμα και σε αυτά που σας φαίνονται πολύ δύσκολα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...