Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και πλησιάστε τον σύντροφό σας με τρυφερότητα και αγάπη. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις καταναλώνουν τον χρόνο σας και δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτε άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κοντράρεστε με ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε, όσες προσπάθειες και να κάνετε. Παρασύρεστε από τον εργασιακό σας φόρτο και ξεχνάτε πως κάποιοι σας αγαπούν και σας χρειάζονται. Ξεπεράστε εμπόδια που δεν σας επιτρέπουν να είστε με κάποιο άτομο που σας ταιριάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να συνεργαστείτε μόνο με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Δείτε φίλους και μην περάσετε το βράδυ σας κλεισμένοι στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση. Καταπιαστείτε με κάτι πρακτικό, που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε στο μέλλον και μη μένετε κολλημένοι σε παρελθούσες καταστάσεις. Αφήστε τον χρόνο να λειτουργήσει και μην κάνετε επιθετική πολιτική. Πίσω από τη διακριτικότητα και τις αντιδράσεις ενός συναδέλφου, κρύβεται δόλος.

ΛΕΩΝ: Στις σχέσεις που έχετε με ηλικιωμένους συγγενείς να είστε λιγότερο νευρικοί. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τον ένα και μοναδικό δρόμο που οδηγεί στην ευτυχία, γιατί ο πραγματικός σύντροφος της ζωής σας είναι ήδη μπροστά σας και περιμένει τη δική σας κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι απόψεις σας θα συζητηθούν πολύ, αλλά δεν θα σχολιαστούν αρνητικά. Περιορίστε τον εγωισμό σας για να γίνετε λίγο περισσότερο ειλικρινής με τον εαυτό σας, ακόμα και αν δεν είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε τίποτα σε εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Αφεθείτε στην καθημερινότητα και ξεκουράστε τον νου και το σώμα σας. Εχετε τη δύναμη να χειριστείτε την καρδιά σας παράλληλα με τη λογική, ώστε να κοιτάξετε το μέλλον σας παρέα με έναν σύντροφο, που θα σας καταλαβαίνει, θα σας στηρίζει και θα νοιάζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και των απολαύσεων και να είστε σίγουροι πως θα βγείτε κερδισμένοι, τόσο εσείς όσο και αυτοί που θα βρίσκονται δίπλα σας. Κάντε ένα δυναμικό ξεκίνημα, μια που ο ανταγωνισμός τρέχει στις φλέβες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειδή το άγχος και ο εκνευρισμός οδηγούν σε λάθος τακτική, προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Αναζητήστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες και μη ρίχνετε ευθύνες μόνο στους άλλους. Διατηρείστε τις αναγκαίες ισορροπίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε τη μέρα σας και μην επιτρέπετε αλλαγές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Εάν δεν σταματήσετε να φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, πολύ σύντομα θα μείνετε μόνοι. Μην το παρακάνετε ελέγχοντας τους άλλους, γιατί τους κουράζετε με την πίεση που τους ασκείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη θεωρείτε δεδομένες υποχωρήσεις που γίνονται από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Πρώτα ξεκαθαρίστε τι ζητάτε και θέλετε πραγματικά από μία σχέση, και μετά προσπαθήστε να το βρείτε. Μην αγνοείτε όσα σάς συμβουλεύουν οι φίλοι σας και τα άτομα που σας αγαπούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Εάν αυτό που θέλετε είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις, προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Διαμεσολαβήστε, αν περνάει από το χέρι σας σε μια κρίση που βιώνει φιλικό σας ζευγάρι.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...