Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Επειδή θα παρατηρηθεί μεγάλη κίνηση στο περιβάλλον σας, πρέπει να είστε άψογοι στη συμπεριφορά σας, για να μπορέσετε να αποφύγετε επιπολαιότητες, παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας ανεβαίνει για να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο, αλλά καλό θα ήταν να αναλύσετε πρώτα τις καταστάσεις, για να μην αρχίσετε πάνω σε ασταθείς βάσεις. Η εμπεριστατωμένη γνώμη που έχετε για τα γεγονότα που τρέχουν θα σας βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας βαραίνει και αν εμφανιστούν έντονα οι αδυναμίες σας μην τρομάξετε, γιατί θα βρείτε τρόπους να τις ξεπεράσετε χωρίς να ζημιωθείτε. Μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που υπάρχει στη ζωή σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να εκμεταλλεύονται την καλή καρδιά σας και να σας ποδοπατούν. Δείτε ποιοι σας εχθρεύονται και απομακρυνθείτε, για να παραμείνετε μόνο εκεί όπου υπάρχει καλή ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ: Οι εμπειρίες των τελευταίων μηνών σάς έχουν ωριμάσει και, έτσι, τώρα ξέρετε καλύτερα τον εαυτό σας αλλά και τις ανάγκες σας, ιδιαίτερα αυτές που σας γεμίζουν ψυχολογικά. Μη βάλετε σε μεγεθυντικό φακό και αναλύετε τη ζωή ενός πολύ καλού φίλου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές, κυνηγώντας αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε στο παρόν, μια που αυτός ο μήνας φέρνει καινούργια ενδιαφέροντα σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, και αφήστε τα μεγάλα σχέδια για παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ: Φερθείτε διπλωματικά τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό περιβάλλον σας, αφού αυτή η στάση είναι το πιο βασικό στοιχείο της επιτυχίας και της κοινωνικής καταξίωσής σας, και όχι η δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σπαταλάτε άσκοπα χρήματα και αισθήματα, εφόσον οι προοπτικές είναι καλές σε όλα τα επίπεδα, για να μην αυξηθεί το στοιχείο της υπερβολής στη ζωή σας. Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς ρυθμούς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνοδέψτε τις καλές πράξεις σας και με ωραία λόγια, γιατί αλλιώς θα χαθούν και είναι κρίμα, αφού έχετε την όρεξη και μπορείτε να κάνετε πολλά. Αντιμετωπίστε κάποιους από τους συνεργάτες σας με αρκετή δόση χιούμορ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες και τις καλές προθέσεις των άλλων, αφήστε στην άκρη τις άσχημες συνήθειες που έχετε και τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Εάν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καθημερινότητά σας θα επιβαρυνθεί από μικρές αιτίες, κάνοντάς σας να νιώσετε κουρασμένοι. Μην αφήσετε αυτό το αίσθημα να καλύψει τις δυνατότητές σας, που είναι πολλές. Φορέστε το πιο πλατύ χαμόγελό σας και θα καταφέρετε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο.

ΙΧΘΥΕΣ: Μάθετε να συγχωρείτε τις αδυναμίες των άλλων, γιατί ακόμα και μέσα από συγκυρίες μπορείτε να επωφεληθείτε και να εξομαλύνετε καταστάσεις που λίγο νωρίτερα δεν φαίνονταν εύκολες. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τα δυνατότητές σας, χωρίς να διαλαλείτε τις γνώσεις σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...