Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Τολμήστε να κάνετε καινούργιους φίλους ή να αποτινάξετε ότι δεν σας ταιριάζει, τηρώντας πάντα το μέτρο. Η επικοινωνία σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να προβείτε σε καινούργιες γνωριμίες και να εδραιωθείτε κοινωνικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αποσυντονιστείτε από το φορτισμένο κλίμα και ρίξετε την ψυχολογία σας. Ενισχύστε το αίσθημα της σταθερότητας στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο γενναιόδωροι με τα αισθήματά σας, εάν δεν θέλετε να προκληθούν ρήξεις για ανούσιους λόγους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε ικανοί να κάνετε υπομονή ώστε να έρθουν τα καλύτερα, χωρίς να εκτεθείτε σε κινδύνους. Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης που σας χαρακτηρίζει θα σας δώσει ένα συγκροτημένο και σταθερό περιβάλλον, και έτσι θα πατάτε γερά στο έδαφος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε ευσυνειδησία και δημιουργικότητα, για να εδραιώσετε τη θέση σας στην εργασία. Επιλύστε όσο γίνεται πιο σύντομα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, γιατί όσο τα αφήνετε τόσο πιο πολύ θα γίνει μόνιμο θέμα απασχόλησής σας.

ΛΕΩΝ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε εκμεταλλευτείτε την επιμονή σας και αφήστε στην άκρη τον εκνευρισμό. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αμφισβητούν την αξία σας και λάβετε υπόψη τις συμβουλές φίλων που σας ξέρουν καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε αν ανατραπούν πράγματα που θεωρείτε δεδομένα. Αυξήστε την ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε στον στόχο σας και, όταν δείτε ότι στον χώρο υπάρχει νευρικότητα, απλά αποτραβηχτείτε, ώστε να μην πέσετε θύμα της αστάθειας και της διπροσωπίας.

ΖΥΓΟΣ: Καταπιαστείτε με εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσετε και όχι με ανούσια πράγματα. Για να βρείτε τρόπο να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας δεν χρειάζεται να πληγώνετε τους γύρω σας. Οι παρεξηγήσεις δημιουργούνται επειδή δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τακτοποιήστε σωστά τις σκέψεις σας και ενεργήστε ανάλογα με τις περιπτώσεις. Οι απόψεις σας θα σχολιαστούν αρνητικά, γι’ αυτό να είστε επιφυλακτικοί σε καινούργιες γνωριμίες. Διαχωρίστε τη σχέση σας και ενταχθείτε σε καταστάσεις όπου οι άνθρωποι σας ταιριάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε αναξιοποίητες τις διερχόμενες ευκαιρίες και αναδιοργανώστε βασικούς τομείς της ζωής σας. Αναπτύξτε τις επικοινωνιακές ικανότητές σας και ευαισθητοποιηθείτε σε ένα θέμα που απασχολεί αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πέσετε στην παγίδα να τριγυρνάτε δεξιά κι αριστερά, αφού ο αναπάντεχος έρωτας σας ανήκει και, αν αυτός δεν ήρθε το καλοκαίρι που πέρασε, τώρα χτυπάει την πόρτα σας. Κρατήστε την προσωπική ζωή σας μακριά από τον επαγγελματικό χώρο και τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, τηρώντας πάντα το μέτρο, γιατί οι αλλαγές που θα κάνετε θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος. Μη χαλάτε την ψυχολογία και την καρδιά σας ακούγοντας τον έναν και τον άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ενέργεια και η αγάπη που έχετε για τη ζωή θα είναι διάχυτες, κάνοντας τους πάντες να θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό σας, αφού μαζί σας δεν θα νιώθουν ανία. Στοχεύστε στο καλύτερο δυνατόν και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτά που θέλετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...