Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και μην προσποιείστε για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Η μέρα είναι ιδανική για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας ευχαριστήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Όπου διαπιστώνετε ότι υπάρχει κουτσομπολιό, προτιμήστε να αποχωρείτε αντί να παίρνετε ενεργό μέρος. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές, για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να λαμβάνετε τις νέες καταστάσεις και τα δεδομένα επιφανειακά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν τα καταφέρνετε στα πρακτικά ζητήματα, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ρεαλιστές. Θα νιώσετε κάπως ανήσυχοι σε συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά η ζωηράδα και η ομιλητικότητα που έχετε θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αναμετρηθείτε με τους συνεργάτες σας και θα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους χρόνιους αντιπάλους σας. Μια μικρή αναταραχή που θα προκληθεί αφήστε τη να περάσει χωρίς να αντιδράσετε σπασμωδικά και βιαστικά, για να μην μπλοκάρετε τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Θα είστε κοινωνικοί και αγαπητοί στους γύρω σας, αλλά στις πιο κλειστές σχέσεις σας αρκετά δύσκολοι και απρόσωποι. Οι παράλληλες δραστηριότητες που θα έχετε θα σας μοιράσουν ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας και, έτσι, δεν θα αφήσετε κανέναν παραπονεμένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αναλύετε τα πάντα. Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς η μέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν είτε στον επαγγελματικό τομέα σας είτε στον προσωπικό.

ΖΥΓΟΣ: Δοθείτε στην απόλυτη και χωρίς όρους αγάπη. Οι σχέσεις σας θα είναι άκρως ικανοποιητικές, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να μπερδευτείτε και να πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας ζημιώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αγαπήσετε σε βάθος και θα είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τα πάντα στον βωμό του έρωτα, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Πρέπει να αλλάξετε πολλά στον επαγγελματικό χώρο σας και να επεκταθείτε κοινωνικά για να έρθει πιο γρήγορα η καταξίωση στον χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη φοβηθείτε τα απρόοπτα που θα υπάρξουν, γιατί και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται να είστε πεισματικά αμετακίνητοι σε όλα, γιατί θα εξοργίσετε άτομα που δεν θέλετε, και δεν θα είναι τόσο εύκολο να ξεφύγετε από καταστάσεις που εσείς οι ίδιοι θα έχετε δημιουργήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τροπή που θα πάρουν τα πράγματα δεν θα είναι απαραίτητα δυσάρεστη. Συγκεντρωθείτε στους στόχους και τους σκοπούς σας και, καθώς έχετε αρκετά αναπτυγμένη αντίληψη, θα καταλάβετε πολύ γρήγορα τι συμβαίνει γύρω σας και να αντιδράσετε άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια για να πείσετε τον σύντροφό σας ότι τον νοιάζεστε και τον αγαπάτε, και αυτό θα πρέπει να γίνεται με πράξεις και όχι με λόγια. Εκμεταλλευτείτε τη διανοητική ικανότητα που έχετε για να καταλάβει πως δεν είστε και τόσο άστατοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, αλλά, αν δεν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή, μην αισθανθείτε σαν το ψάρι έξω από το νερό. Αν επιχειρήσετε να καταλήξετε με το έτσι θέλω σε ασφαλή δεδομένα, θα χαλάσετε την καλή διάθεσή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...