Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 7 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε τις επιθυμίες σας ως προς τους στόχους σας και προβάλετε όλα αυτά προς το περιβάλλον σας. Αλλάξτε τη στάση σας σε μερικά πράγματα, ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις με άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνατε κάποιες προσπάθειες στο παρελθόν προκειμένου να ξεπεραστούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις και, όπως φαίνεται, τώρα φτάνουν στην ωρίμανσή τους. Μάθετε πού και σε ποιους πρέπει να επενδύσετε μακροπρόθεσμα ή και για πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακαλύψτε μέσα σας νέες δυνάμεις ασκώντας το πρακτικό σας πνεύμα. Για να αναζωογονηθείτε, προτιμήστε να βρίσκεστε σε κίνηση ή να πραγματοποιήσετε κάποια ταξιδάκια που θα σας βγάλουν από την καθημερινή στασιμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεχάστε καταχρήσεις και υπερβολές που σας έδειξαν τα αποτελέσματά τους και επιδιώξτε μια γοητευτική και συγκρατημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα. Φροντίστε να περνάτε καλά και να διατηρήσετε μια αυτοπειθαρχία.

ΛΕΩΝ: Βρίσκεστε σε φάση ριζικών αλλαγών γι’ αυτό μη φοβηθείτε και κλειστείτε στον εαυτό σας. Μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους και τις ελπίδες σας και θα ανακαλύψετε πως η επιβεβαίωση ότι βαδίζετε σωστά θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα που θα διανύσετε έχει πολλά να σας προσφέρει και θα σας τα δώσει, αρκεί να είστε ειλικρινείς και να σταματήσετε να παίζετε παιχνίδια χωρίς τέλος. Εάν δεν βοηθήσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας, μην περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος.

ΖΥΓΟΣ: Οσοι εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι κοιτάξτε προσεκτικότερα γύρω σας, αφού το άλλο σας μισό είναι πολύ κοντά σας και μάλλον συνεχίζετε να αγνοείτε την ύπαρξή του. Ανοίξτε τα μάτια σας και αφήστε τον έρωτα να μπει στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σας θα δημιουργήσουν μια αίσθηση ευφορίας και αναγέννησης. Κατανοήστε το υπόβαθρο των δεσμεύσεων για να κατανοήσετε περισσότερο τα θέλω σας. Μην επιτρέψετε σε συναισθηματικά προβλήματα να σας απασχολήσουν όλη μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η υπερένταση δεν σας βοηθάει, γι’ αυτό προτιμήστε να χρησιμοποιείτε την τετράγωνη λογική σας. Μην αφήνετε πάντα στους άλλους τα περιθώρια να σας κατευθύνουν, πρέπει να πάρετε και οι ίδιοι αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μετριάστε την υπερβολική σας αισιοδοξία, γιατί δεν σας επιτρέπει να βλέπετε τις δυσκολίες. Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη. Ετσι κι αλλιώς αξίζετε πολλά και ήρθε η ώρα να εισπράξετε την εκτίμηση που καιρό τώρα δεν έχετε εισπράξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αποτελεσματική και αποδοτική στα επαγγελματικά σας θέματα. Εάν θέλετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα επενδύσετε τον χρόνο σας, προτού αυξηθούν σημαντικά οι ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε προτεραιότητα σε καθημερινά θέματα, λύστε τα και μετά προχωρήστε σε νέες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και ειδικά αν τα χρήματα είναι άλλων.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...