Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Μην ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές για κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε και δεν ξέρετε πώς. Ξεκολλήστε από αρνητικές καταστάσεις και ανοίξτε τα φτερά σας στο μέλλον. Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα σας υποδείξει η καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αιτία του στρες του συντρόφου σας δεν είναι όπως εσείς πιστεύετε η σχέση σας, αλλά η δουλειά του. Βαθμιαία θα βελτιωθεί η διάθεση και των δυο σας και θα είστε πιο ανεκτικοί και ήρεμοι. Μην παρασυρθείτε σε ενέργειες που αρέσουν στο περιβάλλον σας, αλλά δεν ικανοποιούν εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνιστάται λίγη προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις σας, ειδικά αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια δραστηριότητα που θα αφορά το σπίτι σας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο άτομα του περιβάλλοντός σας να εμφανιστούν επιθετικά προς εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τον έρωτα και την αγάπη, κάνοντας ακόμα και σχέδια για ταξίδια. Διατηρήστε τον ρομαντισμό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να χαλάσει την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Προγραμματίστε ό,τι έχετε να κάνετε ώστε να μη μείνουν εκκρεμότητες που θα σας εμποδίσουν να συνεχίσετε τα σχέδιά σας. Εάν επιθυμείτε πραγματικά να αντέξετε στις δοκιμασίες, πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική πλευρά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσέγγιση τρίτου ατόμου σε αισθηματικό πρόβλημά σας θα είναι καταλυτική. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική, ώστε να ξεπεράσετε όποια εμπόδια και δυσκολίες βρεθούν στον δρόμο σας και να ανακάμψετε οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Μεγάλη άνοδος στην κοινωνική σας ζωή θα είναι το δώρο της μέρας για τους περισσότερους από εσάς. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε, αλλά και αυτές που ήδη έχετε θα αναπτυχθούν και θα αποδώσουν καρπούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κύκλος του παρελθόντος κλείνει οριστικά και συνειδητά ή ασυνείδητα θα πρέπει να ψάξετε για βαθύτερες έννοιες της ζωής και να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε ανταπόκριση στα καλέσματα και στις προσκλήσεις που θα σας κάνουν φίλοι, γνωστοί ή αγαπημένα σας πρόσωπα, για να μη χάσετε καμία ευκαιρία. Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια και δυναμισμό, για να προχωρήσετε με σίγουρα και θετικά βήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε τη σχέση και να δώσετε και πάλι την πρώτη θέση στον ρομαντισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενισχύεται η τάση σας για καινούργιες γνωριμίες και θα σας κάνει καλό. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, καθώς θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Προβείτε στις απαραίτητες συναντήσεις και συζητήσεις, όμως μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί αυτό θα σας βλάψει. Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε εντάσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη με τους συνεργάτες σας ή με άτομα κύρους.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...