Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία θα αναλώσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας. Εάν οι καταστάσεις δεν είναι ακριβώς όπως θα θέλατε, μην πιέζετε να έρθουν στα μέτρα σας. Βάλτε μπροστά τη λογική σας για να λύσετε θέματα που θα αποδώσουν στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Μη φρενάρετε όσους σας δίνουν ευκαιρίες και ανοίγουν δρόμους στην καριέρα σας. Προσαρμοστείτε στις εξελίξεις της εποχής και μην είστε τόσο επιφυλακτικοί στα αισθηματικά σας θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν θέλετε να βγείτε νικητές από αδιέξοδες καταστάσεις, καταπιαστείτε με πιο δημιουργικές ενασχολήσεις. Ασχοληθείτε με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας που δείχνουν ότι έχουν πραγματικά την ανάγκη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε περίοδο που τα προβληματάκια με τον σύντροφό σας έχουν ξεπεραστεί και συνεννοείστε καλύτερα. Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε, γι’ αυτό μην αφήσετε την κυκλοθυμία σας να προκαλέσει καβγά. Αναθεωρήστε τομείς της ζωής σας και τη συμπεριφορά σας.

ΛΕΩΝ

Υστερα από τόσες ταλαιπωρίες, ήρθε η στιγμή για έρωτα και καλή ζωή, γιατί σας αξίζει να περάσετε καλά. Μπορεί ο σύντροφός σας να έχει ακόμα αρκετά άγχη, αλλά σίγουρα είστε καλύτερα απ’ ό,τι στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανωθείτε για να κάνετε τη ζωή σας πιο πρακτική και να διώξετε το άγχος από την καθημερινότητά σας. Το ότι φροντίζετε πάντα να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι πιέσεις και τα προβλήματα βρίσκονται πια πίσω σας και μπροστά σας είναι μόνο η ευτυχία. Η σχέση σας δεν θα μπει στο μικροσκόπιο και έτσι θα έχετε τα περιθώρια να δράσετε όπως θέλετε. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που υπήρξαν τελευταία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επίγνωση και η συνεχής ανανέωση των μεθόδων σας σάς εγγυώνται την επιτυχία και την ευοδώση των στόχων σας. Εξετάστε τις συνθήκες και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται προκειμένου να προετοιμάσετε το έδαφος κατάλληλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν βρίσκεστε μπροστά σε μεγάλα διλήμματα, επανεξετάστε τις αρχές σας για να ανακαλύψετε τις αναστολές σας. Η ειλικρινής έρευνα θα σας δώσει απαντήσεις, αλλά και τη δυνατότητα να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημασία πλέον για εσάς δεν έχει τι θα πουν οι άλλοι, αλλά πώς θα βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Οι επαφές που θα κάνετε θα είναι δίκαιες και αξιοκρατικές. Πλησιάστε περισσότερο τους συνεργάτες σας, ώστε να καταλάβετε τι θέλουν από εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παλέψτε με θεμιτά μέσα για να επικρατήσετε στις δυσκολίες ή στα προβλήματα που θα προκύψουν και να βγείτε νικητές, χωρίς να χάσετε κάτι στο οποίο είχατε επενδύσει. Οι υπερβολές κάπου ανήκουν, αλλά σίγουρα όχι σε εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και συνεργαστείτε με άτομα που έχουν σταθερή βάση για να ωφεληθείτε. Ακούστε τους άλλους τι έχουν να σας πουν και ασχοληθείτε εντονότερα με τον οικονομικό τομέα, ειδικότερα με τα έσοδά σας.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...