Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 17 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Για να απελευθερωθείτε και να λύσετε τα χέρια σας, αναθέστε στους συνεταίρους σας μερικές από τις εργασίες σας. Για να μην εγκαταλείψετε κάποιες καλές σας συνήθειες, φροντίστε να μην είστε συνέχεια απασχολημένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σχέση με τον σύντροφό σας αρχίζει να ξανανιώνει και να βρίσκεται σε πιο ασφαλείς δρόμους. Αφού ξέρετε ότι χώρια δεν μπορείτε να ζήσετε, μην αφήνετε τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνεχίζετε να είστε πρωτοπόροι στα σχέδιά σας, καθώς δεν σας αρέσουν οι κανόνες και τα όρια. Θα έχετε την πολυτέλεια να κάνετε ορισμένους πειραματισμούς, για να κατασταλάξετε ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το τοπίο ξεκαθαρίζει και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε την πορεία σας. Εντοπίστε τις ιδανικές προϋποθέσεις, αποφεύγοντας τις παρερμηνείες και παρακάμπτοντας πιθανές παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ: Μια που τα σχέδιά σας είναι μακροπρόθεσμα, μην ξεχνάτε αυτούς που θέλουν να σας ακολουθήσουν. Μην αφήσετε παλιά σας βιώματα να επηρεάσουν τις σχέσεις σας ή την προσωπική σας ζωή. Παρακάμψτε για λίγο τη λογική και αφεθείτε στην έμπνευση και τη μαγεία της στιγμής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αναβολές και οι αναθεωρήσεις τελειώνουν, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε και να ρισκάρετε. Οι προκλήσεις στον οικονομικό τομέα θα σας βοηθήσουν με σωστή οικονομική διαχείριση να αυξήσετε τα έσοδά σας.

ΖΥΓΟΣ: Αναδιοργανώστε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε ό,τι επιθυμείτε. Οι οικονομικές σας σκέψεις θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται, αλλά δεν θα καταλήγετε σε σαφή συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ένταση που θα έχετε δεν θα σας επιτρέπει να εισπράττετε το ενδιαφέρον των δικών σας ανθρώπων. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο σας. Βάλτε υψηλούς στόχους για την επαγγελματική σας ζωή και όχι ημίμετρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην υποχωρήσετε στην πρώτη δυσκολία, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας. Να είστε περισσότερο συνετοί σε επιχειρηματικά ρίσκα και λιγότερο σπάταλοι στις αγορές σας. Η μονοτονία θα σας κάνει να νιώσετε κάπως κουρασμένοι και να θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους. Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε. Η συναισθηματική ένταση που θα έχετε θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε φίλους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη ρισκάρετε σε ριψοκίνδυνες και αβέβαιες επενδύσεις και μην εκτίθεστε σε χώρους που δεν γνωρίζετε καλά. Εάν υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια, αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αμελήσετε για ανούσιους λόγους τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Οταν οι άλλοι απαιτούν από εσάς περισσότερα από αυτά που μπορείτε να δώσετε, απλά αρνηθείτε. Η αβεβαιότητα για τη σωστή εξέλιξη των επαγγελματικών σας θα αρχίσει να γίνεται βασανιστική.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...