Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας επειδή σε κάποιους αρέσει να κάνουν πικρόχολα σχόλια. Αναπτύξτε τα χαρίσματα που έχετε και κάντε καινούργιους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις. Στηριχτείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Δείξτε ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική σας υπόθεση, μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους που την αφορούν. Μάθετε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες, έστω και αν είναι με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάρτε πρωτοβουλίες που σας είναι αναγκαίες και αφήστε τους συνεργάτες σας να πουν τις ιδέες τους. Μελετήστε πολύ τις μεγάλες σας προσδοκίες, για να επηρεάσετε θετικά τη ζωή σας αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι η καλύτερη και η απαραίτητη βάση για τη σχέση σας, που φαίνεται να περνάει τεστ αντοχής. Η καρδιά διαθέτει περισσότερη κατανόηση, γι’ αυτό προσπαθήστε να αγγίξετε τον σύντροφό σας περισσότερο συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, χωρίς να πάρετε άμεσα θέση. Οι περίεργες ψυχολογικές σας αλλαγές μπορεί να επηρεάσουν μια φιλική σας σχέση. Οταν οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καταλάβουν δεν σημαίνει πως πρέπει να τους παρεξηγείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από παρεξηγήσεις, ξεφεύγοντας από τα καθημερινά σας προβλήματα. Μην αφήσετε να σας απορροφήσουν τα οικογενειακά προβλήματα και αντισταθείτε στις απαιτήσεις των άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Κινηθείτε προνοητικά στις οικονομικές σας κινήσεις, ανταλλάσσοντας απόψεις με τους συνεργάτες σας. Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα, κρατήστε μια μετρημένη στάση. Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε να κάνετε εσωτερικούς συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν. Μη δηλητηριάζετε την καθημερινή σας ζωή με γκρίνιες και ανυπόστατες ζήλιες. Εάν είστε σοβαροί και συστηματικοί θα φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχρότητα στη συμπεριφορά κάποιων οφείλεται στα δικά τους προσωπικά προβλήματα. Βάλτε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, τις οποίες τελευταία έχετε παραμελήσει. Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς δεν πρέπει να σας τρομάξουν και μην επιτεθείτε σε όσους σας κατηγορούν. Εχοντας την αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές, βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι να δείτε και από μια άλλη οπτική γωνία αυτά που μπορείτε να εισπράξετε από τους άλλους, συναισθηματικά και υλικά. Επενδύστε τη διάθεσή σας με αισιοδοξία και καλύψτε τις ανάγκες σας με την ψυχολογική υποστήριξη των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι μεγάλες δόσεις φαντασίας που έχετε δεν θα σας αφήσουν στιγμή να πλήξετε όχι μόνο εσείς, αλλά και όσοι σάς συναναστρέφονται. Το πιο σημαντικό για αυτόν τον μήνα θα είναι να αρχίσετε επιτέλους να μαθαίνετε από τα λάθη σας, ώστε να μη συνεχίσετε την επανάληψή τους.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...