Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα θα είναι ραγδαίες, γι’ αυτό μην αφήσετε τη νευρικότητά σας να σας παρασύρει. Αντί να είστε απαιτητικοί και να δείχνετε κουρασμένοι, προτιμήστε να δείξετε κατανόηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει το ενδεχόμενο, ακόμα κι αν περάσετε ανατροπές ή εμπόδια, να σας βγουν σε καλό για τα μελλοντικά σας σχέδια, γι’ αυτό μην προτρέχετε να καταδικάσετε τα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ισως για λίγο να πελαγώσετε μπροστά σε κάποιες επιλογές που θα κληθείτε να διορθώσετε, αλλά η εύνοια θα σας ακολουθεί στις αποφάσεις σας. Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να εκφραστείτε χωρίς να είστε υπερβολικοί στα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκτός από τις υποχρεώσεις που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχουν και απαιτητικά συγγενικά πρόσωπα και είναι πιθανόν να αυξηθεί το άγχος σας. Οταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσετε, αλλάξτε τακτική.

ΛΕΩΝ

Ορατές είναι οι προοπτικές κέρδους, ακόμα κι αν σας παιδέψουν κάποιες από τις συνεργασίες σας, γι’ αυτό μη χάσετε την ψυχραιμία σας και μαζί με αυτήν και τις ευκαιρίες. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις άλλων, δημιουργείτε κακό προηγούμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα, οπότε μην τα βάλετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας που δεν φταίνε σε τίποτα. Εξοπλιστείτε με μέσα και επιχειρήματα και μην υποχωρείτε από φόβο και μόνο.

ΖΥΓΟΣ

Εχετε δυνατότητες στην εργασία και στα προσωπικά σας, αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην ανταποκριθείτε σε προκλήσεις που έχουν σκοπό να σας αποδυναμώσουν. Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες για το καλό τόσο το δικό σας όσο και των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες προσπάθειές σας θα αποδώσουν λίγο αργότερα από το αναμενόμενο, καθώς επικρατεί αρκετή ρευστότητα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σας δυσαρεστήσει. Αναλάβετε ομαδικές εργασίες για να αναδείξετε τα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βάλτε καινούργιες βάσεις κέρδους κυνηγώντας την ουσία, έστω και αν κάποια πράγματα ή πρόσωπα σας εκνευρίζουν και σας αποσυντονίζουν. Σε συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν, φροντίστε να ανεβάσετε το επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ένστικτο αυτοσυντήρησης και το μυαλό σας θα δουλέψουν ικανοποιητικά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην επιδίωξη των στόχων αποφεύγοντας τα λάθη. Μην απελπίζεστε στις πρώτες δυσκολίες, γιατί ο χρόνος θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμα κι αν υπάρχουν τα κακώς κείμενα που θίγουν τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις, σκεφτείτε πως ίσως έτσι πρέπει να γίνει για να ξέρετε πού βαδίζετε. Αποφύγετε οποιαδήποτε σκηνή ζηλοτυπίας με τον σύντροφό σας, εάν δεν έχετε αποδείξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι εντάσεις που θα υπάρχουν στις συνεργασίες αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις σας θα είναι ενοχλητικές, γι’ αυτό μη θεωρήσετε τίποτα και κανέναν δεδομένο, ακόμα κι αν υπάρχει κέρδος.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...