Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Ψινάκης έκανε άνω κάτω το «J2US» όταν είδε τον Ιαν...

Της το «κράταγε», φαίνεται, από το 2022. Ετσι, το...

Σχολείο στην Πάτρα λειτουργούσε σαν mini market ναρκωτικών

Σχολείο στην Πάτρα, και συγκεκριμένα στην περιοχή Μαρούδα, κατάντησε...

Ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε σε όσους σχολίασαν αρνητικά τη γνώμη του για...

«Εχουν εντολή να ορμούν με λύσσα σε όποιον αντιτίθεται...

Το Μεγάλο Σάββατο με την Espresso: Διπλή εορταστική προσφορά!

Μη χάσετε το Μεγάλο Σάββατο με την Espresso:ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 24 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μην ενεργείτε σαν να είστε μόνοι σας στον πλανήτη Γη, γιατί το ζητούμενο είναι να ενταχθείτε μέσα σε ένα καινούργιο κοινωνικό πλαίσιο και να ζήσετε στους ρυθμούς της εποχής. Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δικαιωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε πιο ελεύθερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προβείτε σε ανακατατάξεις. Δεν θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, αν είστε συνέχεια τόσο πολύ εύθικτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι λεπτομέρειες θα σας αποκαλύψουν αρκετά πράγματα και, αν τις εξετάσετε προσεκτικά, θα αναβαθμίσετε τη ζωή σας, και θα ανακαλύψετε πως η κάθε σχέση έχει τη δική της διάσταση. Διευθετήστε όποιες εκκρεμότητες σας κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να νιώσετε πιο ισορροπημένα και να βρείτε σε ποια σημεία το κλίμα είναι φιλικό ή εχθρικό, φροντίστε να είστε άψογοι στο επαγγελματικό και στο προσωπικό περιβάλλον σας. Από τις γνωριμίες σας θα δρομολογηθεί η καινούργια επαγγελματική σας καριέρα.

ΛΕΩΝ: Βρείτε καινούργιες στρατηγικές, ξεχνώντας τους χαμηλούς τόνους. Εάν ακόμα επιθυμείτε να διεκδικήσετε και να αποκτήσετε πολλά, τώρα είναι η ώρα. Πρέπει να είστε ειλικρινείς για να υπάρξει πραγματική ισορροπία στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πειραματιστείτε για να δείτε μέχρι πού φτάνουν οι δυνάμεις σας και για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ο ενθουσιασμός σας θα παίξει σημαντικό ρόλο για να κατασταλάξετε στους στόχους σας. Είναι άδικο να κολλάτε στο παρελθόν, τώρα που βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Παραμείνετε ανοιχτοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν και μην αυτοπεριορίζεστε, γιατί, κοιτώντας τα πράγματα μονόπλευρα, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Φροντίστε να μη σας αποσπάσει τίποτα την προσοχή και μετά προγραμματίστε κάποιο ερωτικό ραντεβού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανακατατάξεις που έγιναν τους προηγούμενους μήνες σάς κάνουν πιο προσεκτικούς, ώστε να καταλαβαίνετε πλέον σε ποιους και σε τι μπορείτε να υπολογίζετε. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά λεπτομέρειες συμφωνιών που πρέπει να υπογράψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να διαμορφώσετε το μέλλον σας, απαιτείται να κάνετε αλλαγές σε κάποια σημεία, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα θέματα που θα αφορούν τις σχέσεις σας. Μην αλλάζετε τις προτεραιότητες της ζωής σας, επειδή το θέλουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε από μόνοι σας την τύχη σας, μαθαίνοντας καινούργιες μεθόδους και το περιβάλλον σάς εγγυάται τις απαραίτητες εξασφαλίσεις που χρειάζεστε. Ενεργήστε με αποφασιστικότητα και τόλμη για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενδιαφερθείτε για όλα όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα και μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας για να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας ακέραια. Δημιουργήστε καλές εντυπώσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, με λογικές διαδικασίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες, θέτοντας παράλληλα τα όρια απέναντι στις επιρροές που θα δέχεστε. Στηρίξτε έναν φίλο που σας έχει ανάγκη, κάνοντάς το πάντα με διακριτικό τρόπο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...