Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε συνεργάσιμοι και αξιοποιήστε σωστά τις ευκαιρίες, ώστε να μη δώσετε την εντύπωση στους άλλους πως προσπαθείτε να τους εκμεταλλευτείτε. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και μην απογοητεύεστε με μικρές αναποδιές που θα τύχουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εύνοια που θα έχετε σήμερα αγγίζει πολλούς από τους βασικούς τομείς σας και ειδικότερα τον επαγγελματικό, τον οικονομικό και τον αισθηματικό. Για να νιώσετε πιο όμορφα στη συνέχεια μπορείτε να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου όπου ζείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τιθασεύστε τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σας και ακούστε χρήσιμες συμβουλές που θα σας δώσουν δικοί σας άνθρωποι για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Μην απαιτήσετε χρήματα από τρίτους που δεν είναι έτσι κι αλλιώς σε θέση να σας βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί η αποφασιστικότητά σας να παίζει κύριο ρόλο στη θετική έκβαση των πραγμάτων, μην ξεχνάτε όμως να δείχνετε σεβασμό στις αδυναμίες των άλλων. Για να σας φανούν όλα ευκολότερα ζητήστε τη βοήθεια ατόμων που μπορούν να σας στηρίξουν.

ΛΕΩΝ: Με δημιουργική διάθεση και ρεαλισμό θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και πολλά πράγματα θα εξελιχθούν ικανοποιητικά. Ο,τι καλύτερο για εσάς είναι η παρέα που μπορεί να σας χαλαρώνει και να σας ξεκουράζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε πληροφορίες, υποδείξεις και προτάσεις μετριάζοντας την επιφυλακτικότητά σας, αφού τα θετικά είναι σίγουρα περισσότερα από τα αρνητικά. Δώστε αρμοδιότητες σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και βρεθείτε με όσους σάς αγαπούν.

ΖΥΓΟΣ: Για να πάρετε ικανοποίηση στις σχέσεις σας αλλά και στα οικονομικά σας φροντίστε να γίνετε πιο προσιτοί και να δείξετε στους άλλους ότι νοιάζεστε για τις δικές τους ανάγκες. Μη χαρίζετε εύκολα ό,τι σας ανήκει και έχετε κουραστεί να το αποκτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δυνατότητες που έχετε είναι μεγάλες και οι δυσκολίες μικρές. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και σχέσεις, και προβείτε τώρα στις πιο σημαντικές σας ενέργειες. Ισορροπήστε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο σας κάνοντας διπλωματικές κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βασιστείτε σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορούν να σας ενισχύσουν ηθικά και πρακτικά, και μην μπλεχτείτε σε κόντρες με άτομα κύρους. Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας για να βρείτε χρόνο να τακτοποιήσετε όλες τις δουλειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε πιο συντονισμένα για την πραγματοποίηση των στόχων σας και φανείτε περισσότερο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Αλλάξτε σκηνικό στην ερωτική σας ζωή προσθέτοντας περισσότερο αισθησιασμό και ερωτισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, φροντίζοντας παράλληλα να διαχωρίσετε τη θέση σας από συγγενικά πρόσωπα που εξακολουθούν να είναι απόλυτα τις δικές τους απόψεις, ώστε αργότερα να μη βρεθείτε υπόλογοι απέναντί τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να αναπνεύσει μια επαγγελματική σας σχέση πρέπει οπωσδήποτε να επαναπροσδιορίσετε τους όρους συνεργασίας, όπως και το τι ζητάει ή προσφέρει ο καθένας. Οι ιδέες που θα έχετε θα εντυπωσιάσουν και τους πιο δύσκολους συνεργάτες σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...