Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα και αν η διάθεσή σας, σας προτρέπει να τρέξετε, εσείς θα πρέπει να προτιμήσετε τους αργούς ρυθμούς, για να αποφύγετε τα λάθη που δημιουργούνται από βιασύνη. Υλοποιήστε κάποια παλιά σας σχέδια και θα δείτε πως θα νιώσετε ακόμα καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν κάνετε συζητήσεις και προτάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα, καλό είναι να μετριάζετε την ευαισθησία σας αλλά και την ευθιξία σας, για να πετύχετε τους στόχους σας. Τα προβλήματά σας θα αρχίσουν να λύνονται και να διαλύονται με απλούς τρόπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεχτείτε τις ιδιορρυθμίες όσων βρίσκονται στο περιβάλλον σας και σχετίζονται με τα κοινά σας συμφέροντα, αυξάνοντας την ευελιξία και την προθυμία σας. Για να προβείτε σε δεσμεύσεις, σιγουρευτείτε πρώτα αν μπορείτε να δεχτείτε τις απαιτήσεις των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα που οι δυνατότητές σας αυξάνονται, θα καταφέρετε να ξεφύγετε από καταστάσεις που δεν σας επέτρεπαν να κάνετε σημαντικά βήματα στην καριέρα σας. Οι σταθερές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν μόνο αν ζητάτε συνέχεια περισσότερα.

ΛΕΩΝ: Η ημέρα θα ανταμείψει την υπευθυνότητα και τη σκληρή σας προσπάθεια, γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων και περάστε στην πράξη. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να κάνετε ό,τι σας αντιπροσωπεύει πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλός ο αυθορμητισμός και οι τάσεις ανεξαρτησίας που έχετε, αλλά δεν θα πρέπει να καταργούν ευθύνες και υποχρεώσεις που σας αναλογούν. Η υποστήριξη και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον σας θα σας κάνουν υπεραισιόδοξους.

ΖΥΓΟΣ: Αντισταθείτε σε προκλήσεις που θα ξυπνήσουν κόντρες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα επηρεάσουν τόσο την πρόοδο όσο και την ησυχία σας. Για να μην κουραστείτε ή αγχωθείτε, προσπαθήστε να μη βγαίνετε πολύ από τους ρυθμούς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια συνάντηση, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια θεαματική καλυτέρευση στη μόνιμη σχέση σας θα είναι ένα από τα ευχάριστα που θα σας συμβούν. Απομακρυνθείτε άμεσα από ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δεν σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αλλάξετε τίποτα σε αποφάσεις που έχουν παρθεί εδώ και καιρό και μην υποκύψετε σε τάσεις υπερκατανάλωσης, γιατί υπάρχουν ανταγωνιστές που καραδοκούν για το οποιοδήποτε λάθος. Θέστε τις επιδιώξεις σας σε νέο πλαίσιο, ενεργώντας με αυτοσυγκράτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας χώρο, κρατώντας τα κέρδη της περιόδου και όχι σπαταλώντας τα σε ανούσιες αγορές. Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και περάστε σε φάση μεγαλύτερης δημιουργικότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε έμπρακτες ενδείξεις αγάπης και τρυφερότητας από τους γύρω σας και αυτό είναι αρκετό για να είστε ευτυχισμένοι και να διανύετε την καλύτερη περίοδο της ζωής σας. Η ανάγκη για περισσότερη ποιότητα θα σας ωθήσει να πάρετε καινούργιες πρωτοβουλίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Είστε έτοιμοι για να παλέψετε και να επιβληθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο, αφού το ρίσκο αλλά ακόμα και το θράσος βρίσκονται σύμμαχοί σας για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...