Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 08 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε πιο γρήγορα και συντονισμένα, καθώς μπορείτε συναισθηματικά να βελτιώσετε αρκετά την κατάσταση τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και θα βρείτε πολύ σύντομα τον σύντροφο που σας ταιριάζει.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε τη θετική πλευρά ενός γεγονότος, που θα διαφοροποιήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς οι εξελίξεις στα οικονομικά και στις σχέσεις σας θα είναι ικανοποιητικές. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και πολλοί δύσκολοι συνεργάτες σας θα αλλάξουν γνώμη για εσάς

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εξελίξεις στις σχέσεις και στα οικονομικά σας θα είναι σημαντικές και σε μεγάλο βαθμό ικανοποιητικές, αρκεί να βλέπετε τις θετικές πλευρές τους. Μια καινούργια συναισθηματική κατάσταση θα σας ανανεώσει πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις ικανότητές σας, ρετουσάροντας τη δημόσια εικόνα σας, που και αυτή θα συμβάλει στην επιτυχία σας, χωρίς όμως να είστε απόλυτοι. Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας.

ΛΕΩΝ: Είναι απαραίτητο να επαγρυπνείτε για την πορεία των σχεδίων σας, αλλά να μην το παρακάνετε ως προς τη φιλική συμπεριφορά σας προς τους άλλους. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και μην τα περιμένετε όλα από εκείνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εφαρμόστε τα σχέδια που έχετε διαλέξει στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά αποφύγετε σκληρή κριτική, άσχημη συμπεριφορά ή γκρίνιες με τους συνεργάτες σας. Οταν ένας τομέας σας δεν πάει και τόσο καλά, πρέπει να κάνετε ανακατατάξεις.

ΖΥΓΟΣ: Ισως να νιώσετε άγχος ή κούραση κάποιες στιγμές μέσα στον μήνα, αλλά επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θα επιτύχετε πολλά και αξιόλογα πράγματα. Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με καταστάσεις που δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να βοηθήσετε τα οικονομικά ή τις σχέσεις σας, είναι απαραίτητο να είστε πιο ανοιχτοί και κοινωνικοί, χωρίς να είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους. Τολμήστε να αλλάξετε τις συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό σας χώρο και θα ανανεωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξισορροπήστε τις εσωτερικές σας παρορμήσεις και κάντε πιο ρεαλιστικά σχέδια για τον επαγγελματικό και τον οικονομικό σας τομέα, προσπαθώντας παράλληλα να είστε πιο δοτικοί στον ερωτικό. Εάν σπαταλάτε τον ελεύθερο χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, θα πέσετε ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δίνοντας περισσότερη σημασία στις ιδέες των συνεργατών σας θα προκύψει κάτι θετικό και σε αυτό δεν αποκλείεται να συμβάλλει και ο σύντροφός σας, εκούσια ή ακούσια. Μην γκρινιάζετε για τις αντιξοότητες που εμφανίζονται, αλλά διορθώστε τις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περάστε δυναμικά στη δράση, ξεκινώντας από το να κάνετε γρήγορα έναν κατάλογο με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει. Χειριστείτε χωρίς ρίσκο τα οικονομικά σας και οργανώστε σωστά τον χρόνο σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Επειδή μια δόση υπερβολής θα σας χαρακτηρίζει για αρκετό διάστημα, προχωρήστε μέχρι εκεί που μπορείτε, δίνοντας σημασία στις οικονομικές σας ενέργειες. Προφυλάξτε τη σχέση σας. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας εξουθενώνουν ψυχικά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...