Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αν δεν οριοθετήσετε τις πραγματικές ανάγκες σας, οι ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας μπορεί να πάρουν δραματική πορεία τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. Βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας, κι αυτό είναι σημαντικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να προστατευτείτε στο μέλλον, παρατηρήστε καταστάσεις που σας ενοχλούν. Η λογική σκέψη είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβετε τον σύντροφό σας και να ισορροπήσετε. Βρείτε τα πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ατμόσφαιρα θα είναι πραγματικά ευχάριστη για να έχετε οικογενειακές συναντήσεις, αρκεί να μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας και να αποφύγετε τυχόν λάθη. Η πειθώ και η ευστροφία που σας διακρίνουν κάνουν θαύματα όσον αφορά που θέλετε να πετύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί οι εξελίξεις στον χώρο της εργασίας σας να μην είναι ευχάριστες, θα κερδίσετε όμως τις εντυπώσεις και νέους συνεργάτες στο πλευρό σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και αναγνωρίστε τους ρόλους σας στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Με το να γυρνάτε τη σκέψη σας στο παρελθόν, ενώ θέλετε να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους, είναι σίγουρο πως θα επαναλάβετε τα ίδια λάθη και ίσως χειρότερα. Αποφύγετε την ξεροκεφαλιά και τις περίεργες αντιδράσεις για να μην πέσετε σε αντιφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα θα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, οι οποίες θα είναι ακριβώς αυτές που επιθυμείτε. Μετατρέψτε τα αρνητικά σε θετικά επιστρατεύοντας τη διπλωματία σας και κυρίως κάνοντας έξυπνες και ευέλικτες κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και την παρορμητική διάθεση για να είναι οι ενέργειές σας να είναι επαγγελματικές, και ακολουθήστε πρωτότυπες επενδυτικές στρατηγικές. Οι επαφές σας θα γίνουν ουσιώδεις και θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι και ανανεωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την κούραση από την εργασία σας και να εκτονώσετε το άγχος σας είναι να μην επιτρέπετε σε μικρά πράγματα να σας επηρεάζουν. Πείστε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε κάτι ποιοτικό και δυναμώστε τη θέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη δείχνετε αδιαφορία για τα άτομα που σας περιβάλλουν και τα προβλήματά τους, γιατί έτσι θα καταστρέψετε τη γνώμη που έχουν για εσάς. Η επιπολαιότητα δεν θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε τους στόχους σας, αντίθετα θα σταματήσει την εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μιλήστε ανοιχτά για τα προβλήματα που υπάρχουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, και μην κρύβεστε πίσω από ανούσιες δικαιολογίες και ψέματα. Δεν σας πιέζει κανείς και από εσάς εξαρτάται να κάνετε κάτι για να πάψετε να αισθάνεστε θύμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξηγήστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πως θέλετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, και μην τους κάνετε να ανησυχούν. Διευκρινίστε εκ νέου ορισμένα ασαφή σημεία, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Πριν πάρετε οποιαδήποτε οριστική απόφαση για το μέλλον σας, σκεφτείτε σοβαρά όλες τις εκδοχές, ώστε να μη δημιουργήσετε προβλήματα σε μια ήδη τεταμένη σχέση. Οι μικρές παγίδες που διαισθάνεστε εντοπίζονται στην ασυνεννοησία μέσα στις σχέσεις σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...