Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Προστατέψτε σχέσεις που επιθυμείτε να διατηρηθούν για πάντα και αποφύγετε να έρχεστε σε αντίθεση με ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει ή επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό το μέλλον σας. Φανείτε γενναιόδωροι και τολμηροί.

ΤΑΥΡΟΣ: Προστατέψτε τον σύντροφό σας από τις περίεργες αντιδράσεις σας, τις οποίες λαμβάνει ως απόρριψη. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας γιατί μόνο έτσι θα μάθετε τι έχετε και τι δεν έχετε μεταξύ σας. Προτού κινηθείτε μελετήστε προσεκτικά τις εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανταλλαγή συναισθημάτων και σκέψεων είναι ο πιο βατός δρόμος για να επανέλθει η ζεστασιά στη σχέση σας. Μη θέτετε σε κίνδυνο τη σταθερότητα της μπαίνοντας στο παιχνίδι τις πρόκλησης από ερωτικούς πειρασμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι προσπάθειες που κάνετε σε κάποια θέματα θα εκτιμηθούν από άτομα που δεν περιμένατε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα. Εάν έχετε να πείτε κάτι σε έναν συνεργάτη σας, πείτε το κατά πρόσωπο και όχι από πίσω του.

ΛΕΩΝ: Προτού κάνετε κάποιες προτάσεις, ολοκληρώστε τις σκέψεις σας. Οι οριακές αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στις προσδοκίες σας. Πειθαρχήστε σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό χώρο σας και τις επιθυμίες των συνεργατών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσαρμοστείτε όσο μπορείτε στο περιβάλλον, ακόμα κι αν είναι λιγότερο πρακτικό για εσάς. Η δυναμική παρουσία σας είναι αφοπλιστική μπροστά στη μετριοπαθή στάση των γύρω σας. Προς το παρόν αφήστε στην άκρη επιπολαιότητες συναισθηματικού περιεχομένου.

ΖΥΓΟΣ: Μην αναθέσετε δουλειές που θεωρείτε σοβαρές και δύσκολες σε αμελείς ανθρώπους. Εάν θέλετε να ανανεωθείτε ψυχικά, πρέπει να προσπαθήσετε να αυτοσυγκεντρωθείτε. Δώστε έμφαση σε ερωτικά ζητήματα και δείτε τα προβλήματα από άλλη οπτική γωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε τις αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε, αν αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείτε. Μην αφήσετε τη σύγχυση που θα επικρατεί να σας κάνει να πάρετε λάθος αποφάσεις. Για να μη γίνετε στόχος σε κακές κριτικές, προβληθείτε διακριτικά και με διπλωματία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κλειστείτε στον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα. Δεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις, που θα σας προσφέρουν καθοριστικές γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε στην τύχη τους θέματα υψίστης σημασίας που σας απασχολούν καιρό. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με εργασίες που σας είναι ανιαρές, γιατί πρέπει να τις τελειώσετε. Επιτρέψτε στον σύντροφό σας να εκφραστεί και μην τον πιέζετε ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φτιάξτε τη διάθεσή σας και μην κουράζετε τους γύρω σας με τις μελαγχολικές τάσεις σας. Πρέπει να φανείτε θετικοί στις αλλαγές που θα σας παρουσιαστούν. Φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων για να μη μείνετε πίσω από τις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Κατά έναν συμπτωματικό τρόπο η μέρα θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την ψυχολογική διάθεσή σας ώστε να προβείτε σε μια θετική ανασύσταση της ζωής σας. Ενταχθείτε καλύτερα στο κοινωνικό σύνολο μέσω των συναναστροφών σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...