Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα σας ωθήσει και θα σας πιέσει αρκετά προκειμένου να γίνουν πολλά πράγματα συγχρόνως, αλλά και για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα στον εργασιακό σας χώρο. Δείτε το ως νέα δοκιμασία για εσάς το να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί αργότερα θα διαπιστώσετε πως δεν είχατε στα χέρια σας όλα τα δεδομένα που χρειαζόσασταν για να προχωρήσετε σωστά. Με τις αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διανύετε μια μεταβατική περίοδο και ο πρωταρχικός στόχος σας θα είναι το τελείωμα πολλών εκκρεμών καταστάσεων, που ήδη έχουν αρχίσει και σας κουράζουν. Αφιερώστε χρόνο στα εργασιακά σας θέματα και συνεργαστείτε καλά με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσανατολιστείτε σε νέες κατευθύνσεις για να αναπτερώσετε το ηθικό σας και χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να βγείτε περισσότερο κερδισμένοι. Για να ανακαλύψετε τις σωστές ευκαιρίες πρέπει να μάθετε να λεπτολογείτε τα πράγματα.

ΛΕΩΝ: Προωθήστε κάποιες δικές σας ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα μέσω μιας καινούργιας συνεργασίας που έχετε ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό. Επικεντρώστε την προσοχή σας στο να αποφύγετε να πάρετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήστε συμβουλές από νομικό πρόσωπο για μια υπόθεση που σας απασχολεί και τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε παραμελήσει. Μην εμπλακείτε σε ιστορίες που αφορούν τη συμπαράσταση κάποιων ατόμων που δεν ανήκουν στους φίλους σας.

ΖΥΓΟΣ: Το ατελείωτο άγχος που έχετε τις τελευταίες ημέρες αφορά κυρίως οικονομικά θέματα και οφειλές σας προς τρίτους, και αν δεν τα τακτοποιήσετε σύντομα, δεν θα ησυχάσετε. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μπορέσετε να διατηρήσετε μια σημαντική αισθηματική σας σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και εσείς κάποιες φορές. Η ευτυχία σας βασίζεται σε ώριμες σκέψεις και οι βιαστικές αποφάσεις δεν θα σας βοηθήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην προσωπική σας ζωή, επιχειρήστε να κάνετε εργασιοθεραπεία που θα σας βοηθήσει αρκετά. Ακολουθήστε αυτό που επιτάσσουν οι ανάγκες σας, ώστε να νιώσετε χαρά και ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας και κάνετε όλες εκείνες τις κινήσεις που απαιτούνται για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η δράση και η αντίδραση θα είναι το χαρακτηριστικό στη συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να μην πιστεύετε στην τύχη, μια που συνήθως στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και καλά κάνετε, σήμερα όμως θα γευτείτε απλόχερα τους καρπούς της. Παρ’ όλα αυτά οδηγός για τα μελλοντικά σας σχέδια πρέπει να είναι η σύνεση και όχι το ρίσκο.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην κάνετε πισωγυρίσματα που δεν σας βγάζουν πουθενά, αντίθετα πάρτε αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον σας και ξεχάστε τα λάθη του παρελθόντος. Εάν δείξετε υπομονή και διπλωματική διάθεση, η αισθηματική σας σχέση θα μετατραπεί σε όαση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....