Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Ερευνήστε τις εξαρτήσεις που γίνονται ανασταλτικές και κάντε κάτι που θα σας απελευθερώσει. Το να αισθανθείτε ελεύθεροι και δυνατοί είναι δική σας υποχρέωση και όχι κάποιου άλλου. Μην το βάζετε εύκολα κάτω, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πάψτε να είστε μοιρολάτρες και φροντίστε να ετοιμαστείτε ψυχολογικά ώστε να οδηγηθείτε σε κατευθύνσεις που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την εξέλιξή σας. Αποδράστε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να διερωτηθείτε τι σημαίνουν για εσάς κάποιοι άνθρωποι και να διεκδικήσετε πράγματα, για να δημιουργήσετε τις σωστές υποδομές, χωρίς να φοβάστε πως έτσι θα σας αγαπούν λιγότερο. Για να γίνετε πιο δημιουργικοί, δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια νέα προοπτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες μεθόδους προκειμένου να έχετε νέες και αναπάντεχες ευκαιρίες. Ολα χρειάζονται ένα πρόγραμμα, σωστές στρατηγικές και σωστές διασυνδέσεις. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Είναι αναγκαία η εδραίωση της εμπιστοσύνης και η συμφωνία στους στόχους. Μπορείτε να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στα θέματα των σχέσεων, αρκεί να γίνουν σοβαρές συνενώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν μερικές ασυνεννοησίες, αλλά θα βοηθήσουν να δημιουργηθούν γερές βάσεις. Οι προετοιμασίες και οι επεξεργασίες που κάνατε τελειώνουν και ευνοείται η υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΖΥΓΟΣ

Ελαττώστε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες για να μπορέσετε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Εχουν συσσωρευτεί πολλά, γι’ αυτό πρέπει να κάνετε νέες επιλογές. Σε ό,τι και αν έχετε αποφασίσει να κάνετε, φροντίστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι λεπτομέρειες σε κάποιες καταστάσεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, αλλά ο έξυπνος χειρισμός των πραγμάτων θα σας διευκολύνει σε πολλά. Η μέρα ευνοεί να δημιουργήσετε καλύτερες ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε με μια καινούργια δραστηριότητα ή καλυτερέψτε τις σχέσεις σας με το άλλο φύλο. Από τη στιγμή που θα βάλετε μια τάξη στις υποχρεώσεις σας, θα έχετε όρεξη για περισσότερη δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείξτε τη μεγαλοψυχία σας για τους πάντες και τα πάντα. Εχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε την τύχη σας εκεί που θέλετε, καθώς αρχίζουν να καλυτερεύουν οι υπάρχουσες συνθήκες. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινήσεις σας, κυρίως σε αυτές που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπήστε τον εαυτό σας περισσότερο, όσο σκληρή δουλειά και αν απαιτεί, και προσφέρετέ του τις ανάλογες ευκαιρίες. Σαν αντάλλαγμα οι σχέσεις σας θα γίνουν καλύτερες. Αποφύγετε διά ροπάλου άστοχες συζητήσεις και συναντήσεις που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα σάς ενεργοποιεί για να βγείτε έξω από το καβούκι σας και να τολμήσετε πρωτοτυπίες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τον ενθουσιασμό σας, για να μη ζήσετε απογοητεύσεις.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...