Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε παιχνίδια κυριαρχίας, ακόμα και αν έχει αυξηθεί η επιρροή που ασκείτε στο περιβάλλον σας. Σας συμφέρει να δείξετε σεμνότητα και ότι θέλετε να βοηθήσετε. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με θέματα που σας αρέσουν και σας φτιάχνουν το κέφι.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας σε ό,τι αποδίδει και μην καταναλώνεστε σε άχρηστα πράγματα. Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές εκεί που χρειάζεται. Εάν στηριχτείτε στο ένστικτό σας, θα μπορέσετε να αποφύγετε κακοτοπιές και τρικλοποδιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ερωτική σας ζωή αρχίζει να παρουσιάζει ενδιαφέρον, αλλά, όπως και να έχει, αυτή την περίοδο προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες σας και όχι οι επιθυμίες σας. Πρέπει πρώτα να ηρεμήσετε για να τακτοποιήσετε χωρίς άγχος τις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχει σημασία να απαλλαγείτε από παράγοντες που σας προκαλούν στρες, οπότε αρχίστε επαναστατώντας απέναντι στην καταναλωτική μανία σας, που αδειάζει την τσέπη σας. Φαίνεται πως η σημερινή ημέρα δεν θα είναι κατάλληλη για να εκφράσετε τις ιδέες σας.

ΛΕΩΝ: Για να αποδείξετε ότι διαθέτετε τέχνη και τεχνική τώρα που θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες κάντε τις προσφορές σας να φαίνονται πιο ελκυστικές. Διαχειριστείτε με μεγάλη προσοχή χρήματα που δεν ανήκουν σε εσάς, προτού έρθει η στιγμή να λογοδοτήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε ανωτερότητα και μην κολλάτε σε ευτελή πράγματα. Οι σωστές διασυνδέσεις θα έχουν για εσάς ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Κυνηγήστε αποτελεσματικά και μεθοδικά τους στόχους σας για να επιτύχετε πιο γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να βρείτε άτομα να σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας. Τώρα είναι η ώρα να αξιοποιήσετε κάποια ταλέντα σας που κρατούσατε κρυμμένα. Οι συνεχείς καβγάδες και οι γκρίνιες δεν θα σας επιτρέψουν να είστε αντικειμενικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε απόλυτη αρμονία θα βρίσκονται αυτό τον μήνα η λογική και το συναίσθημα. Μια και θα έχετε αυτοπειθαρχία, τολμήστε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για να κάνετε μια νέα αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε προτεραιότητες και πρόγραμμα στη ζωή σας. Θα έχετε πολλές δημιουργικές εμπνεύσεις, γι’ αυτό μη σκορπάτε τις δυνάμεις σας εκεί που δεν πρέπει. Μην αφήσετε τη ρομαντική διάθεσή σας να σας παρασύρει σε παρορμητικές ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα ξέρετε καλά με ποιο τρόπο να διορθώσετε αυτά που σας ενοχλούν κι έτσι δεν σας χρειάζονται άλλοι πειραματισμοί. Για ό,τι δεν διορθώνεται, κάντε το πιο ανεκτικό. Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε, πρέπει πάνω από όλα να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα σάς εμπνέει, σας δυναμώνει και σας κάνει πιο αποφασιστικούς. Αποφύγετε τις κατά μέτωπο επιθέσεις, γιατί με διπλωματία θα τα καταφέρετε καλύτερα. Μη χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων με αδικαιολόγητες ζήλιες.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην προσκολλάτε στο παρελθόν, αλλά βρείτε θάρρος να ενεργήσετε με πρωτοτυπία. Κάτι πολύ ενδιαφέρον θα αρχίσει να αναπτύσσετε στη συναισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε τις συναναστροφές με άτομα που σας ωθούν να κάνετε περισσότερες σπατάλες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....