Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οπως φαίνεται, θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που οι άλλοι χρόνια προσπαθούν και δεν μπορούν. Οι ερωτικές ατασθαλίες σας ίσως πικράνουν κάποια άτομα που σας έχουν φερθεί υπέροχα. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αλλάζουν το δικό σας πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια καινούργια διαμορφούμενη κατάσταση θα αλλάξει πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο. Τολμήστε να πείτε τις ιδέες σας χωρίς να εκβιάζετε και να πιέζετε καταστάσεις. Λύστε ένα πρόβλημα που εκκρεμεί και σας έχει κουράσει αρκετά, με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να δεσμευτείτε με υποσχέσεις που ξέρετε καλά ότι δεν πρόκειται να τηρήσετε. Για να πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από τους άλλους, προβάλετε τις ικανότητές σας. Μην πιέσετε τον σύντροφό σας με αδικαιολόγητες ζήλιες και μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που λέτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια προσωπική σας σχέση θα ανοίξει ορίζοντες που μέχρι τώρα δεν φανταζόσασταν. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στις συζητήσεις μεταξύ των ατόμων της οικογένειάς σας. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας κολλάνε και δεν σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ: Αφού ξέρετε πολύ καλά πως ό,τι και να λέτε χωρίς αγάπη νιώθετε μισοί, γιατί επιμένετε να το πολεμάτε και να κλείνετε τις πόρτες; Αφήστε τον έρωτα να μπει και πάλι στη ζωή σας και να την κάνει να ανθίσει σαν έναν πανέμορφο κήπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καθυστέρηση της πραγματοποίησης των ονείρων ή των σχεδίων σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα απαρνηθείτε. Απλώς θα πρέπει να μάθετε να συμβαδίζετε με τον χρόνο και να επιδεικνύετε την υπομονή σας.

ΖΥΓΟΣ: Τυπικώς ή ουσιαστικώς κλείνει ένας μεταβατικός κύκλος όχι ιδιαίτερα εύκολος, που στην πορεία του έγιναν λιγότερα από αυτά που εσείς θέλατε και περισσότερα από αυτά που επιθυμούσαν οι άλλοι, όποιοι και να ήταν αυτοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα καταφέρετε να ξαναβρείτε χρήσιμες ισορροπίες που είχαν ανατραπεί και λύσεις για τα προβλήματα ή τους προβληματισμούς που είχαν προκύψει. Αφήστε τη ζωή σας να κυλήσει ήρεμα και γαλήνια χωρίς να τη γεμίζετε άγχος και στρες ασταμάτητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να γίνετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας, όπως παλιά, και περισσότερο τολμηροί σε ό,τι αφορά το μέλλον σας. Προβείτε στις ρυθμίσεις που επιβάλλονται, προκειμένου να ομαλοποιήσετε κάποιες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε τις ευαισθησίες σας και ιδιαίτερα τη διατροφή σας. Ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς καταχρήσεις και άσκοπα ξενύχτια. Κλείστε την τηλεόραση και ξαπλώστε για να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας προσφερθούν οι ευκαιρίες που θέλετε για να θεραπεύσετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας. Χρειάζεται να κατασταλάξετε σε νέα μέτρα και σταθμά, αποφεύγοντας τις ακραίες καταστάσεις και τις υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε έναν χρήσιμο άνθρωπο, να γεφυρώσετε ένα χάσμα με κάποιον άλλο, να κλείσετε μια οικονομική συμφωνία και να πάρετε μια νέα θέση, έτσι ώστε να βελτιωθεί η αισθηματική σας ζωή.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...