Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σύλληψη του Ζεράρ Ντεπαρντιέ έπειτα από δύο νέες καταγγελίες για σεξουλικές...

Υπό κράτηση τέθηκε χθες στο Παρίσι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ...

Συγκλονίζει η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Κατέρρευσα, έκανα ενάμιση μήνα να συνέλθω»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

«Σασμός»: Μαθιός και Καλλιόπη βλέπουν το τέλος να έρχεται!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η αποκάλυψη...

Ελένη Ράντου: Η συγκινητική φωτογραφία με την μητέρα της

Η Ελένη Ράντου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να μάθετε να περιφρονείτε ανθρώπους που προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν. Μέσα από τα δρώμενα της προσωπικής σας ζωής κάτι θα μεσολαβήσει που θα σας δώσει μια ευκαιρία γι’ αυτό που θέλετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ψυχραιμία που θα δείξετε σε απρόβλεπτες καταστάσεις αντλείται από την ψυχική δύναμη και το κουράγιο που έχετε κρυμμένα για τις δύσκολες ώρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προβληματισμοί σας θα σας κάνουν να ακολουθήσετε το παράδειγμα άλλων. Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους που σας γνωρίζουν καλά. Κάποιες προτάσεις σας θα τύχουν ένθερμης υποστήριξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συνεχής άρνησή σας να δείτε σοβαρά τα πράγματα στη σχέση σας σάς απομακρύνει. Μην περιμένετε ο σύντροφός σας να καταλάβει όλους τους φόβους και τα άγχη σας, χωρίς να τα αποκαλύπτετε. Επωφεληθείτε από επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί σημαντικά και επαγγελματικά είχατε τις ευκαιρίες που χρειάζονταν για να μπορέσετε να ξεδιπλώσετε όλα τα ταλέντα σας, ακόμα και αν στον δρόμο σας υπήρξαν καθυστερήσεις και εμπόδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη σκαλίζετε προσωπικές ιστορίες που θέλετε να ξεχάσετε, γιατί έτσι θα ανοίξετε μέτωπα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αποφύγετε ρήξεις και αναμετρήσεις, για να μην υπάρξουν εντάσεις και προστριβές.

ΖΥΓΟΣ: Μη χαλάσετε το όμορφο κλίμα που υπάρχει για κάτι παροδικό. Πραγματοποιήστε τις απαραίτητες αλλαγές, βάλτε σε εφαρμογή νέα σχέδια και στόχους και εργαστείτε με συνέπεια. Πολλά από τα προβλήματά σας θα βρουν λύση, αρκεί να το επιδιώξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να αναπτύξετε τη δημιουργική σας διάθεση, για να είστε έτοιμοι να λάβετε τα μηνύματα που θα σημαδέψουν την εξέλιξη της συναισθηματικής σας ζωής. Οσο λιγότερα λάθη κάνετε τόσο περισσότερο θα είστε συνεπείς με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα παίξει σημαντικό ρόλο να είστε πιο πρακτικοί και λιγότερο συναισθηματικοί, γιατί με το να παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς θα είστε αρκετά νευρικοί χωρίς λόγο και με αυτή τη στάση θα χάσετε κομμάτια της ζωής σας που δεν πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε για μια φορά και πείτε «όχι» σε αυτούς που επεμβαίνουν στη ζωή σας. Κρύβετε έντονο παρασκήνιο και δεν πρέπει να μπλεχτείτε σε συζητήσεις, ειδικά εκείνες που δεν θα σας αφορούν, γιατί όχι μόνο θα σας κρίνουν, αλλά θα κινδυνέψουν και τα μυστικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρόλο που πάντα καταφέρνετε να ταλαιπωρείτε τον οργανισμό σας ποικιλοτρόπως, ανακτάτε γρήγορα το μέτρο στο σημείο που πρέπει ώστε να μην έχετε προβλήματα με την υγεία σας. Η συμφιλίωση με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου θα είναι η καλύτερη λύση για να πάνε όλα καλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποβάλλετε τη νοοτροπία που έχετε και διατηρείτε χρόνια τώρα πως πρέπει να δίνετε στους άλλους ή τα πάντα από τον εαυτό σας ή τίποτα. Υπάρχει και η μέση οδός, που δίνετε σε λογικά όρια και δεν χάνετε καθόλου σε θαυμασμό και εκτίμηση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...