Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 02 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν εκεί που θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Θα γίνει έντονη η καθημερινότητά σας, αλλά θα φέρει σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες που αν αξιοποιήσετε θα κερδίσετε πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε δημιουργικοί όχι μόνο στην εργασία σας, αλλά και στα ερωτικά σας.  Δεν χρειάζεται να παρασυρθείτε από επιπολαιότητες ατόμων που δεν γνωρίζετε καλά. Για να καταλάβουν οι συνεργάτες σας μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας πρέπει να τους εξηγήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σας, γιατί δεν σας συμφέρει. Αυξημένες υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συμπαράσταση των φίλων σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε πολλά πράγματα. Λύστε τις οποιεσδήποτε εκκρεμότητες έχετε, ακόμα και νομικές, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας κάνει δύστροπους.

ΛΕΩΝ: Εάν θέλετε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό. Συνδυάστε κάποιο ταξίδι σας με τα επαγγελματικά σας θέματα και θα είστε διπλά κερδισμένοι. Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας, την οποία τον τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η στασιμότητα θα σας κουράσει, ενώ η τόλμη και η ταχύτητα θα είναι τα «όπλα» σας για να καταφέρετε πολλά ταυτόχρονα. Η αδρεναλίνη σας θα σας κάνει ανυπόμονους, μαχητικούς και εκρηκτικούς.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα οι εντάσεις και οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν γίνει το αλατοπίπερο της ζωής σας, όμως πρέπει να πιστέψετε πως μπορείτε να ζήσετε καλύτερα και χωρίς αυτά. Μην τα βλέπετε όλα σαν μάχη και καταστρέφετε τα πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι αυτά που θα λέτε να είναι κατανοητά και όχι να βασίζονται σε ασάφειες και αοριστολογίες, καθώς όσο και να θέλουν οι άλλοι να μαντέψουν τι εννοείται δεν θα είναι εύκολο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα συμπιεστούν τα οικονομικά σας και τώρα θα πρέπει να μεθοδεύσετε τις προσπάθειές σας ώστε να εξελιχθεί η καριέρα σας και να έχετε τα μέγιστα οφέλη τόσο από ποιότητα δουλειάς όσο και από ύψος αμοιβών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν περιορίσετε τον αυθορμητισμό, την ανυπομονησία και την επιθετική πολιτική θα καταφέρετε να συνεργαστείτε θαυμάσια με τους άλλους. Η μέρα προδιαθέτει για ερωτικές φιλίες, που μοιάζουν με πρόκληση, όμως ξεχωρίστε αυτές που μπορεί να μην το απολαύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συζητήστε προτάσεις για προώθηση της θέσης σας, ενώ παράλληλα τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να εμπλακείτε σε διενέξεις με τρίτους. Η σημερινή μέρα, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, μπορεί να γίνει η αφετηρία για μια σταθεροποίηση των σχεδίων σας.

ΙΧΘΥΣ: Ο συναισθηματισμός σας θα αυξηθεί, ενώ θα μειωθούν ο ρεαλισμός και η λογική σας, αλλά αυτό θα σας κάνει να ονειρευτείτε ξανά και να αναζητήσετε την αγάπη γύρω σας, ακόμα και αν θα νιώθετε αρκετά ευάλωτοι.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...