Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ελάτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και δείξτε του την αγάπη σας, χωρίς να είστε επιθετικοί σε ό,τι δεν σας αρέσει. Η αυτοπεποίθηση, το τετράγωνο μυαλό και η δημιουργικότητα θα είναι τα προσόντα σας για να κάνετε μια νέα αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας. Θα προκληθεί σύγχυση ιδιαίτερα στον συναισθηματικό σας κόσμο, και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μην γκρεμίσετε ό,τι έχετε χτίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενα νέο κύμα γεγονότων θα σας βοηθήσει στις εξελίξεις και στα καινούργια ενδιαφέροντα στον τομέα των σχέσεών σας με τους άλλους. Εστω με αργό ρυθμό, θα έχετε τις ευκαιρίες να επεκταθείτε εμπορικά ή κοινωνικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επαναστατήστε και αναζητήστε νέους δρόμους για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας πνίγει. Αποβάλετε κακές συνήθειες, που έτσι κι αλλιώς δεν σας χρειάζονται, και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ: Αλλαγές προμηνύονται στις επαγγελματικές σας σχέσεις που θα αποφέρουν καινούργιες οικονομικές συνεργασίες. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι προτάσεις θα γίνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με το πέρασμα της ώρας θα σκέφτεστε περισσότερο τι ευχαριστεί τους συνεργάτες, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, αφού η επικοινωνία και η εναρμόνιση με τους άλλους θα σας είναι πλέον ανάγκη επιβίωσης.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε πιο προσεκτικοί, μην πάρετε ριψοκίνδυνες θέσεις και μην προκαλέσετε ανθρώπους που ενδεχομένως θα επηρεάσουν την πρόοδό σας. Το ίδιο προνοητικοί πρέπει να είστε και στον αισθηματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα πράγματα θα είναι πιο ήπια σε ένταση και οι διευκολύνσεις που θα έχετε θα επηρεάσουν θετικά τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση. Το πλανητικό σκηνικό θα ενισχύσει το δυναμικό και γοητευτικό σας στοιχείο, ώστε να εντυπωσιάζετε τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε συνεργασίες που έχουν μείνει πίσω, μόνο που πρέπει να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί όσον αφορά το παρασκήνιο, αλλά και κάποιους επιτήδειους που θα προσπαθήσουν να σας εκθέσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η στασιμότητα θα αρχίσει να απομακρύνεται και μια καλύτερη εποχή ετοιμάζεται για εσάς. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναπαυθείτε, καθώς η γενική κατάσταση θα παραμένει ευαίσθητη και συχνά κρίσιμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δύο τομείς που θα μονοπωλήσουν τον χρόνο και την προσοχή σας είναι οι προσωπικές και οι κοινωνικές σας σχέσεις, και οι εξελίξεις στην καριέρα σας. Φροντίστε να είστε περισσότερο αποδοτικοί, αποφασιστικοί και λιγότερο εκνευρισμένοι.

ΙΧΘΥΣ: Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, αλλά η ψυχή σας θα σας βοηθήσει αρκετά καλά τη στιγμή που θα το χρειάζεστε. Διατηρήστε ισορροπίες τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, κάτι που χρειάζεστε πραγματικά και γενικά στη ζωή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...