Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 08 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μάθετε να διαπραγματεύεστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας αν δεν μπορείτε να το εκφράσετε. Το έδαφος είναι γόνιμο και αυτή τη φορά δεν απειλήστε τόσο πολύ στις προσπάθειές σας. Επειδή σήμερα η ψυχολογική σας κατάσταση προβλέπεται περίεργη, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Βγάλτε από πάνω σας την αμυντική ευαισθησία που δεν είναι τόσο λειτουργική. Βάλτε συναισθηματικά όρια και αφήστε τον εαυτό σας να υποκύψει στα καλέσματα του έρωτα. Στηρίξτε ηθικά έναν συνεργάτη σας, για να αποδώσει περισσότερο απ’ ό,τι φαντάζεστε μια συνεργασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε μέσα σας ποιος είναι ο δικός σας ρόλος στη σχέση σας για να μπορέσετε να παραδοθείτε. Θα είναι πιο ωφέλιμο να μην κάνετε παρεμβάσεις. Μέσα από μια τυχαία συνάντηση θα πάρετε μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην κλείνετε την πόρτα σε κάθε νέα γνωριμία και περιορίζεστε σε ανθρώπους αποκλειστικά δικούς σας. Πρώτα βρείτε τα κοινά σημεία επαφής με τον σύντροφό σας και μετά αποφασίστε για το μέλλον της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ: Θα αντεπεξέλθετε με ευκολία στις δυσκολίες από ευθύνες που έχετε αναλάβει σχετικά με οικογενειακές υποχρεώσεις. Μη φερθείτε με επιπολαιότητα στα λεγόμενα ενός δικού σας ανθρώπου, αλλά δεχτείτε τις υποδείξεις του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη ρισκάρετε τη σχέση με έναν καλό σας συνεργάτη, γιατί έχει κουραστεί από τους παράλογους εγωισμούς σας και θα αντιδράσει. Χαλαρώστε και μη τα βάζετε με τους άλλους, επειδή υπάρχει κάτι που βασανίζει το μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ: Παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα λόγω της επιφυλακτικότητας των άλλων, μια συμφωνία θα έχει αίσιο τέλος. Λεκτικές συγκρούσεις εγκυμονούν κινδύνους, αν δεν τις αντιμετωπίσετε με διπλωματία και ευγένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτού σπαταλήσετε τα χρήματά σας, σκεφτείτε τις μέρες που θα έρθουν με ουσιαστικότερες ανάγκες. Οσοι είστε δεσμευμένοι απομακρύνετε από τη σχέση σας αιτίες που προκαλούν ανισότητες και οτιδήποτε παρεισφρέει ύπουλα και φέρνει καταστροφικά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εργαστείτε σκληρά στον εργασιακό σας χώρο και αφήστε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους που δεν θα ρίξουν το ηθικό ή την αυτοπεποίθησή σας ούτε στο ελάχιστο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια συμβουλή από φίλο σας θα σας κάνει να δείτε πως έχετε άδικο στη στάση που κρατάτε απέναντι στον σύντροφό σας. Θα προκληθούν γεγονότα, ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα, αλλά, όπως και να έχει, θα σας βρουν σίγουρα απροετοίμαστους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέχρι το τέλος της μέρας θα έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε τους όρους που θα ευνοούν την αμοιβαία ευθύνη ως προς την καθιέρωση όλων αυτών. Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό προτού η ανία χτυπήσει την πόρτα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν θα πετύχετε τίποτα αν με την πρώτη απόρριψη σε θέματα εργασίας το βάλετε κάτω. Κάντε συνδυασμούς για να έχετε ισορροπία στον ψυχισμό σας, αλλά και για να καταλαβαίνετε τους λόγους που σας φέρνουν κοντά ή σας κρατούν μακριά από μια σχέση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...