Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 9 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Κάντε αποφασιστικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Δεν θα ήταν κακό να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους για να περιορίσετε την αναστάτωση, ώστε να μη μεταφέρετε τις εντάσεις και στον οικογενειακό χώρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφασίστε να δείξετε διαφορετικό πρόσωπο στον περίγυρό σας και επικοινωνήστε περισσότερο, γιατί έτσι κι αλλιώς αρέσετε πολύ. Δεν χρειάζεται να κλειστείτε στο καβούκι σας, αφού έτσι κι αλλιώς θα βρείτε πολλούς τρόπους να περάσει το δικό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν θα σας λείψουν οι πιέσεις, οι αιφνιδιασμοί ή τα απρόοπτα συναισθηματικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Αυτό που προέχει είναι να υπερασπιστείτε τους στόχους σας, κινούμενοι μεθοδικά και προβλέποντας περιστασιακούς κινδύνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ημέρας και είναι ευνόητο πως θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, λάθη και παρανοήσεις όχι μόνο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον προσωπικό.

ΛΕΩΝ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον προσωπικό σας χώρο με αγαπημένα πρόσωπα και θα χρειαστεί να μιλήσετε για θέματα που μέχρι τώρα αποφεύγατε. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και μην εκφέρετε άποψη εάν δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναπτερώνεται το ηθικό σας και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας. Επεκτείνετε τις γνωριμίες σας αποδεχόμενοι προσκλήσεις για εξόδους, καθώς έτσι θα γνωρίσετε άτομα που μελλοντικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον οικονομικό τομέα σας.

ΖΥΓΟΣ: Χρειάζεται να είστε γρήγοροι, αποφασιστικοί και δυναμικοί στα επαγγελματικά σας, αλλά και συνεργάσιμοι με τους συνεργάτες σας. Εντείνετε τις προσπάθειές σας σε εκείνα τα σχέδια που έχουν μέλλον, επενδύοντας μακροπρόθεσμα στην εργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι διάφορες καθυστερήσεις και οι περίεργες καταστάσεις που χαρακτηρίζουν την ερωτική σας ζωή σάς κούρασαν αρκετά. Βάλτε ένα τέλος σε αυτές για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον και όποιος θέλει μπορεί να σας ακολουθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν γίνεται να καταπιαστείτε με καυτά θέματα, εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή πηγάζει από μέσα σας ο φόβος ότι κάποιες συζητήσεις θα προκαλέσουν αναστάτωση. Χρησιμοποιήστε με τόλμη κάθε μέσο που θα βελτιώσει την αισθηματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγωνιώντας δεν γίνεται τίποτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να μην κολλάτε σε σκέψεις ή να ζητάτε ανταλλάγματα. Είναι σημαντικότερο να αρχίσετε να δίνετε χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε ανταπόδοση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε μια περιστασιακή ένταση, είτε από την επαναστατική συμπεριφορά του συντρόφου σας, που δείχνει πως είναι εξοργισμένος, είτε από ένα γεγονός που θα διαταράξει την εύθραυστη ηρεμία στα αισθηματικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη σε έναν σημαντικό συνεργάτη σας και θα πετύχετε κάτι σημαντικό, που νομίζατε πως δεν θα ήταν εύκολο να διεκπεραιώσετε. Αρκετά άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον σας θα σας στηρίξουν υλικά και ηθικά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...