Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και να μη γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Τις πιέσεις που μπορεί να δεχθείτε αντιμετωπίστε τις με στωικότητα. Το κλίμα είναι αρκετά γόνιμο και οι αλλαγές που θέλετε  αργούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα μπορέσετε να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς και θα περάσουν όμορφα και όσοι θα είναι μαζί σας. Ακόμα και αν προκύψουν μικροπροβλήματα, έχετε τον τρόπο σας να διορθώσετε τα πράγματα. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν θα βγείτε αλώβητοι. Αποφύγετε να πιέσετε ανθρώπους ή καταστάσεις και αρκεστείτε σε αυτά που οι άλλοι είναι διατεθειμένοι να σας δώσουν. Κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν θα σας προβληματίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εύνοια στα ερωτικά σας και οι ευχάριστες στιγμές δεν αποκλείονται. Εάν ετοιμάζεστε για κάποιο ταξίδι, φροντίστε να οργανώσετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Με γοητεία και αυτοπεποίθηση τολμήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε ιδιαίτερα την οικονομική διαχείριση και ταυτόχρονα τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε κάποιες αντιξοότητες που πιθανόν να εμφανιστούν. Δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία, μια και οι αρνητικές σκέψεις δεν σας βοηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εποχή είναι κατάλληλη όχι μόνο για ενδοσκόπηση, αλλά και για να δράσετε σε διάφορους τομείς. Τα άτομα της οικογένειάς σας θα σας δώσουν κάτι περισσότερο, ενώ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες στον συναισθηματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Με συντονισμένες κινήσεις θα καταφέρετε να είστε πιο αποτελεσματικοί στα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα. Καλό θα ήταν να εμπιστεύεστε κάπως τη διαίσθησή σας. Από το να βάζετε κανόνες στη σχέση σας με τον σύντροφό σας, αφήστε τον να βγάλει το ερωτικό πάθος του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετριάστε τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες που έχετε και αρπάξτε τις δυνατότητες προόδου και ανανέωσης σε ψυχικό και υλικό επίπεδο. Ακόμα και στα απρόσμενα θα βρείτε κάτι ευχάριστο. Απ’ ό,τι φαίνεται σήμερα θα δοκιμαστούν οι σχέσεις με άτομα του επαγγελματικού χώρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρέπει να προσπαθήσετε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Στον συναισθηματικό τομέα καλό είναι να θυμάστε πως θα είναι καλύτερα να μην επιβάλλετε τις απόψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμα και αν κάποια από τα όπλα σας έχουν αχρηστευτεί, θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις κατάλληλες στρατηγικές και να αναδείξετε τα ταλέντα σας προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετριάστε τον αυθορμητισμό σας και ενισχύστε τη συνέπεια και την οργάνωση, χωρίς να επιτρέψετε στον σκεπτικισμό και στην απαισιοδοξία σας να σκιάσουν τα όποια καλά υπάρχουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συμπαράσταση που περιμένετε θα έρθει από κάποιον στενό συνεργάτη σας ή από τον σύντροφό σας. Στα επαγγελματικά θέματα ακολουθήστε την πεπατημένη και στα συναισθηματικά αφουγκραστείτε τις ανησυχίες του συντρόφου σας.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...