Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μια που θα έχετε περισσότερα περιθώρια να καλυφτείτε συναισθηματικά από κάτι που περιμένετε, προσπαθήστε να μη δείχνετε στους άλλους ξεκάθαρα τις προθέσεις σας. Η απληστία που θα δείξουν ορισμένοι συνεργάτες σας θα σας χαλάσει τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να πάρετε άμεσα κάποιες αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα σας, γιατί η ταλαιπωρία σας θα αρχίσει να μειώνεται από τη στιγμή που θα συμπεριφερθείτε με σαφήνεια. Μην αφήνετε ανεξέλεγκτες σκέψεις να θολώνουν το μυαλό και την κρίση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην ελέγχετε τις καταστάσεις όπως εσείς θα θέλατε, παρ’ όλα αυτά είστε ικανοί και μπορείτε να καταφέρετε πολλά από αυτά που επιδιώκετε. Οταν το περιβάλλον είναι εκρηκτικό, καλύτερα να μην το παρακάνετε με τις ακραίες απόψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή κι εσείς μπορεί να κάνετε λάθη, μην είστε απόλυτοι από συνήθεια και μόνο, ακόμα κι αν σας είναι δύσκολο να μοιράζεστε κάποια πράγματα. Φροντίστε οι φιλοδοξίες σας να μην ξεπερνούν τα έξοδα που αντέχει ο προϋπολογισμός σας.

ΛΕΩΝ: Αν έχετε απογοητευτεί από αυτό που προσδοκούσατε από τον εαυτό σας, τώρα θα μπορέσετε να καταφέρετε περισσότερα με την ψυχραιμία που έχετε αποκτήσει. Αν δεν σταματήσετε τις ζήλιες και τις καχυποψίες, ο σύντροφός σας θα αντιδράσει έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανακούφιση που θα νιώσετε θα είναι πολύ σημαντική για εσάς, σε σημείο που οι υπόλοιπες δυσκολίες σας με σωστές άμυνες να ξεπερνιούνται ευκολότερα. Πρώτα ακούστε τι έχουν να σας πουν γνωστοί και φίλοι και μετά πάρτε τις αποφάσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας κάντε τη δική σας προσωπική εκτίμηση. Οι πληροφορίες που θα πάρετε ίσως είναι πιο χρήσιμες απ’ ό,τι νομίζετε. Σχεδιάστε μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας για να χαρείτε και οι δυο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες φορές είναι σκόπιμες οι αμφιταλαντεύσεις προκειμένου να προχωρήσετε στις κατάλληλες επιλογές, αλλά δεν χρειάζεται να στέκεστε πολύ σε αυτές. Δείτε ένα θέμα που θα προκύψει και θα σας αναστατώσει από την πρακτική του πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι υποδείξεις σας σε πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να είναι χρήσιμες, αλλά να θυμάστε πως με τις συχνές παρεμβάσεις σας εσείς θα έρθετε σε δύσκολη θέση. Η μέρα είναι ιδανική για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε θέματα που σας κουράζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφού η πράξη τις περισσότερες φορές είναι πιο δύσκολη από τη θεωρία, εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητά σας να μπορείτε να εφαρμόζετε τις σκέψεις σας. Φροντίστε να επενδύσετε μόνο σε πράγματα που δείχνουν αξιοπιστία και έχουν καλές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να αφοσιωθείτε σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Ετσι κι αλλιώς τώρα νιώθετε περισσότερη σιγουριά γι’ αυτά που επιδιώκετε. Αν δεν έχετε το θάρρος να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας, μην πλησιάζετε απαγορευμένους καρπούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να λειτουργήσει για να εντοπίσετε κάποιους πιθανούς κινδύνους, γιατί όσο έχετε ισχυρές επιφυλάξεις τόσο θα παραμένετε αναποφάσιστοι. Είναι κρίμα να χαρίσετε την ελευθερία σας, που τόσο έχετε προσπαθήσει να αποκτήσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...