Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Σε καθετί απρόβλεπτο που σας αποδιοργανώνει, αυτοσχεδιάστε. Με την εσωστρέφεια και τον φόβο δεν θα πετύχετε τίποτα παραπάνω από τη λύπηση, οπότε πάρτε δυναμικές αποφάσεις. Τακτοποιήστε το γρηγορότερο ό,τι σας αγχώνει, ώστε να περιορίσετε τα νεύρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια καινούργια πηγή εσόδων μπορεί να σας βγάλει από κάποια δύσκολη οικονομική κατάσταση, γι’ αυτό διευθετήστε κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος. Επιτρέψτε στον ρομαντισμό σας να σας ζεστάνει την καρδιά δίχως να ξεπερνάτε τα όριά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνήθως με σκέψη και όχι με δράση πραγματοποιείται η φυγή σας από διάφορες καταστάσεις. Αντιστρέψτε λίγο τη συνήθειά σας και αποδράστε έστω και λίγο για να αλλάξετε παραστάσεις. Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενδέχεται να σας κουράσουν οι πολλές μετακινήσεις, αλλά μην αρνηθείτε οτιδήποτε θεωρείτε πως μπορεί να είναι υπερβολικό για να το κάνετε τη δεδομένη στιγμή. Δηλώστε τα όρια που έχετε για αποφάσεις και μην τα καταπατήσετε για κανέναν λόγο.

ΛΕΩΝ: Η ροή των γεγονότων δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή εσείς το θέλετε, αλλά χρειάζεται να δώσετε αρκετές μάχες για να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Φτιάξτε τη δική σας πραγματικότητα, εμπιστευόμενοι και το ένστικτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εντάσεις και ο εκνευρισμοί γύρω σας θα δίνουν και θα παίρνουν. Δώστε την ανάλογη σημασία για κάτι που θέλετε πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βγάλετε στην επιφάνεια την επιθετικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Ενα καινούργιο ξεκίνημα θα σας δώσει το κίνητρο για να απαλλαγείτε από βάρη του παρελθόντος. Νιώστε πιο ελεύθεροι και δείτε την καθημερινότητά σας πιο αισιόδοξα. Για να αποφύγετε τη ρήξη με κάποιους φίλους σας, ρίξτε τους τόνους σε μια συζήτηση μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βοηθήστε τον εαυτό σας αν θέλετε να σας βοηθήσουν και οι άλλοι. Οταν νιώσετε στριμωγμένοι πάρτε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν. Αλλάξτε απόψεις εάν αυτό πιστεύετε ότι είναι φρονιμότερο και μην εμμένετε σε ό,τι δεν σας συμφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού ήδη έχετε διαπιστώσει πως όταν η ευτυχία φτάσει σε ένα ορισμένο ύψος αρχίζει την καθοδική πορεία, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις προτού κάνετε οτιδήποτε. Απομακρυνθείτε από άτομα που σας κουράζουν και μη γίνετε αποδέκτης αρνητικών επιρροών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενεργήστε με προθυμία αλλά και με προσεκτικές κινήσεις, γιατί όποιος παίρνει προληπτικά μέτρα είναι σε καλύτερη θέση από αυτόν που είναι τολμηρός. Δείτε το μέλλον με ελπίδα και χαρά, γιατί η ζωή έχει και την ωραία της πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμυστηρευτείτε τα μυστικά σας σε λίγους και εκλεκτούς. Δεν χρειάζεται να αναλύετε τα πάντα στους πάντες, γιατί αν βρεθείτε εκτεθειμένοι δεν θα φταίνε οι άλλοι. Προσπαθήστε να ξεχάσετε και να αποβάλετε από πάνω σας καταστάσεις που σας πόνεσαν.

ΙΧΘΥΕΣ: Εφόσον στο τέλος η μόνη γνώμη που επικρατεί και μάλιστα τίθεται και σε εφαρμογή είναι η δική σας, μη θέλετε μονίμως να ακούτε πολλές γνώμες από παντού. Περάστε τη μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται, χωρίς να αποφεύγετε τις αλλαγές που μπορεί να φέρουν κάτι καλό.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...