Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Ιανουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα έχει κάτι μαγικό και θα σας δείξει με ποιους τρόπους μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες, γι’ αυτό φροντίστε να μην τις χάσετε. Η κοινωνική σας δραστηριότητα και οι επαφές σας θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ολα τα βιώματα που θα ζήσετε θα ενεργοποιήσουν έντονα τον ψυχισμό σας και τα γεγονότα θα σας κάνουν να αξιολογήσετε καλύτερα τις επιθυμίες σας. Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να μην εκτοξεύσετε το άγχος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αντιλήψεις σας θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται κι έτσι θα μάθετε να ξεχωρίζετε καλύτερα το υγιές από το μη υγιές, φέρνοντας αρμονία και ευτυχία στη ζωή σας. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και μη μένετε κολλημένοι στα ίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε άνθρωποι που εκτιμάτε πολύ την ανεξαρτησία σας και με τις κατάλληλες προϋποθέσεις θα έχετε κάποιες πολύ ευχάριστες διασυνδέσεις. Αναλάβετε πρωτοβουλίες, ώστε να βγείτε από κάποιες αδιέξοδες καταστάσεις που σας έχουν κουράσει.

ΛΕΩΝ: Μια έκτακτη υποχρέωση στον επαγγελματικό τομέα σας και ένας έρωτας που θα σας συγκλονίσει θα πρέπει να συνδυαστούν έξυπνα και όχι με βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Μην είστε επιθετικοί με τους άλλους και μην τους βάζετε διαρκώς περιορισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανήκετε στους τυχερούς, γιατί μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε, να πάτε εκεί που σας αρέσει, ακόμα και να ερωτευτείτε, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε. Ασχοληθείτε με τις ανάγκες που έχουν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και μη γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας, ειδικά όταν διασκεδάζετε. Αν δεχτείτε πιέσεις, αντιμετωπίστε τις με στωικότητα. Η καλή συμπεριφορά σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινηθείτε με διπλωματία και μη χάνετε τον έλεγχο στις τυχόν δυσκολίες. Προσπαθήστε να δείτε με καλό μάτι όσα έρχονται ξαφνικά και αλλάζουν το πρόγραμμα που έχετε βάλει. Μην περιμένετε από κάποια άτομα να σας δώσουν αυτά που εσείς αποζητάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε τα μυστικά σας μακριά από άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, μην εκτεθείτε σε κινδύνους και μην ανακοινώσετε τα σχέδιά σας, αν δεν είστε πρώτα σίγουροι γι’ αυτά. Πλησιάστε με ωραίο τρόπο ανθρώπους που έχετε κουράσει με τη συμπεριφορά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα μιας σχέσης που δεν πρόκειται να βελτιωθεί, αλλά δείτε πιο έξυπνα κάποιες καταστάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα. Δεν χρειάζεται να γυρνάτε στο παρελθόν με συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οπου αποφασίσετε να πάτε κάτι θα γίνει και θα ξεχαστείτε, γι’ αυτό προσπαθήστε να ανεφοδιάζεστε συναισθηματικά κάθε φορά που προκύπτουν αντίστοιχες ευκαιρίες. Αν η συμπεριφορά σας είναι άμεμπτη, θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες της ημέρας.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε καλύτερα τα ερωτικά σας ζητήματα και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Εάν ο σύντροφός σας έχει κάποια παράπονα από εσάς, προσπαθήστε με τη συμπεριφορά σας να διορθώσετε τα κακώς κείμενα τώρα που έχετε την ευκαιρία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...