Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Για να έχετε τον τελευταίο λόγο, κρατήστε τις αποστάσεις σας μέχρι να δείτε πού θα τραβήξει μια κατάσταση που σας ενοχλεί. Μπορεί οι προθέσεις σας να είναι οι καλύτερες, αλλά ο τρόπος που τις εκφράζετε είναι αντίθετος από αυτό που νιώθετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε την απόφαση να χαρείτε την κάθε ημέρα που έρχεται χωρίς να γυρίζετε στο παρελθόν. Η σύμπνοια που θα επικρατεί θα σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε ενδιαφέροντα και προβληματισμούς. Τα οικονομικά ζητήματα πρέπει να μπουν στα θέματα που θα έχετε για συζήτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφού ξέρετε καλά πως τα προτερήματα του συντρόφου σας υπερτερούν, αγνοήστε τυχόν ιδιοτροπίες του. Αξιοποιήστε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας δώσει για αλλαγή στην πορεία της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο σύντροφός σας βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει μια μεγάλη απόφαση για τη σχέση σας. Κατανοήστε πως έχει τη δική του προσωπικότητα και δεν γίνεται να κάνει ό,τι θέλετε εσείς. Πάρτε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό σας χώρο και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Ήρθε η στιγμή να καταλάβετε πως οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στις δύσκολες στιγμές. Πριν πάρετε αποφάσεις σε κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί, εντοπίστε από πού ξεκινάει. Ανακαλύψτε τους λόγους και τις αιτίες που κάνουν κάποιους να έχουν περίεργη συμπεριφορά απέναντί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαχωρίστε δουλειά με σπίτι και μη μεταφέρετε προβλήματα του ενός τομέα στον άλλο. Χαλαρώστε έστω και για λίγο με κάτι που σας ευχαριστεί και μην είστε υπερδραστήριοι. Προετοιμαστείτε για μια αντιπαράθεση στα εργασιακά σας θέματα με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Μόνο η διπλωματία και η ευγένεια θα σας οδηγήσουν εκεί που επιθυμείτε. Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με παράλογες απαιτήσεις και εγωισμούς. Οι πολλές συζητήσεις, ειδικά όταν δεν έχουν υγιή βάση, δεν οδηγούν πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν κρίνετε και καταδικάσετε τους άλλους, ακούστε όλες τις απόψεις για να μην είστε άδικοι. Οι στόχοι σας πρέπει να έχουν λογική βάση και μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει αρκετές νέες ιδέες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενας ουσιαστικός διάλογος θα σας ανακουφίσει, ενώ η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει σημαντικά. Κάντε τις κινήσεις που επιθυμείτε, αλλά αποφεύγοντας να μπλεχτείτε όπου υπάρχει ρίσκο. Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακούστε τους συνεργάτες σας με προσοχή και εκφραστείτε με πάθος στα θέματα που επιθυμείτε. Προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε και μην αφήσετε τα πείσματά σας να σας παρασύρουν σε υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ένταση δεν σας ωφελεί και γι’ αυτό πρέπει να βρείτε τρόπους ώστε να αποκτάτε την ισορροπία σας, όταν αυτή χάνεται. Εάν αναζητάτε καινούργιους τρόπους για να ανακτήσετε την καλή σας φόρμα, το πιο πιθανό είναι να κουραστείτε γρήγορα, να βαρεθείτε και να εγκαταλείψετε την ιδέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Χαλαρώστε παρέα με τους φίλους σας και η ακαταμάχητη γοητεία σας θα σας βοηθήσει και πάλι. Η ενεργητικότητά σας θα σας απαλλάξει αρκετές φορές από αρνητικές σκέψεις, οι οποίες πολύ συχνά γίνονται η αιτία να σας εμφανιστούν δυσάρεστα συμπτώματα στην υγεία σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...