Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε όλες σας τις τεχνικές για να μην ωθήσετε τους συνεργάτες σας να ξεπεράσουν τα όρια της υπομονής τους με τις διαρκείς παρεμβάσεις σας. Ευχάριστες εκπλήξεις θα έχετε στον αισθηματικό τομέα, που θα σας αλλάξουν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, να τις κάνετε πιο ευχάριστες και να τους προσδώσετε ξεκάθαρο χαρακτήρα. Μιλήστε με τους γύρω σας, αποφεύγοντας να κάνετε παράπονα και χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πριν βάλτε κάποιον μέσα στην καρδιά σας ή τον διαγράψετε μετρήστε τα υπέρ και τα κατά. Προσπαθήστε να μην αποξενωθείτε από τους γύρω σας και προσέξτε οι μηχανισμοί αυτοάμυνας που θα επιστρατεύσετε να μη στρέφονται ενάντια σε κάποιον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανανεωτικές κινήσεις που αποφασίσατε πως πρέπει να κάνετε είναι πολύ καλές και χρειάζεται να τις προωθήσετε δυναμικά για να εδραιωθείτε, βασιζόμενοι πάντα στη λογική και διατηρώντας ένα μέτρο, ώστε να μην ξεφεύγετε από την ουσία.

ΛΕΩΝ: Πλησιάστε στους στόχους σας ή αποκτήστε έναν καινούργιο. Θα έχετε όλα τα ατού να πετύχετε, αρκεί να ξέρετε πώς πρέπει να κινηθείτε και τι πρέπει να αποφύγετε, με απαραίτητη προϋπόθεση οι νέες σας επιλογές να μη φρενάρουν το συναίσθημά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τρόπο απρόσμενο πολλά και σοβαρά έχουν αλλάξει στις οικογενειακές σας σχέσεις, κάνοντας τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και τις ανησυχίες σας να ενταθούν. Επιβάλλεται να κάνετε έναν απολογισμό για το τι θέλετε πια, αλλά και τι μπορείτε.

ΖΥΓΟΣ: Ενώ θα είστε πιο αισθησιακοί, παράλληλα θα έχετε τάσεις για καταχρήσεις. Τηρήστε το μέτρο, προσέξτε σωστά τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές. Φροντίστε να έχετε μια γοητευτική, συγκροτημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε στόχους και καταρτίστε ένα πρόγραμμα που μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα. Θα εκπλαγείτε από το πόσο ανανεωμένοι θα αισθανθείτε, αν και καλό είναι να γνωρίζετε τα ευαίσθητα σημεία σας όσον αφορά την υγεία σας, ώστε να προσέχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και κατανείμετε σωστά τα χρήματά σας, ώστε να προβλέψετε και μελλοντικές ανάγκες. Παρότι καταλαβαίνετε ότι χρειάζεστε ξεκούραση, εσείς δεν έχετε την όρεξη να εγκαταλείψετε την εργασιομανία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τις συνεργασίες σας και διαχωρίστε αυτές που είναι στάσιμες από αυτές που περπατάνε, έστω με πολύ αργά βήματα. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο για νέες, κάτι που θα βοηθούσε να ανέβει η αποδοτικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις νέες και ουσιαστικές ρυθμίσεις που σκοπεύετε να κάνετε στις εργασιακές ή τις προσωπικές υποθέσεις σας η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Εκμεταλλευτείτε καινούργιες ιδέες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους για επιτυχημένη πορεία στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ: Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, χωρίς να είστε βιαστικοί στις επιλογές σας. Μετριάστε τις προσωπικές σας επιθυμίες όσο μπορείτε, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και να μην κινδυνέψετε να κατηγορηθείτε για αχαριστία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...