Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε έμπρακτα στο ταίρι σας πως δεν φτάνουν οι πρωτοβουλίες για να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Μη αφήσετε σημαντικές ευκαιρίες να χαθούν εμμένοντας σε εμμονές και φοβίες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μπορέσει η σχέση σας να αναπνεύσει και να απελευθερωθεί από ανούσιες αναστολές, δημιουργήστε εσείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν τα εμπόδια που σας δημιουργούσαν πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να απαλλάξετε τον σύντροφό σας από αυτοπεριορισμούς, γιατί οι ευθύνες που έχει αναλάβει είναι μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να αντέξει. Οι επιφανειακές λύσεις δεν λύνουν τα προβλήματα, γι’ αυτό δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συμβουλή ενός πολύ αγαπημένου σας προσώπου θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Μια σημαντική γνωριμία θα σας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά μην ανοιχτείτε σε επενδύσεις με αβέβαιο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Οι κοινωνικές επαφές και οι φιλικές συγκεντρώσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή, γι’ αυτό χαρείτε τις στενές επαφές. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να καταλάβετε πως έχετε ελπίδες να επαναπροσδιορίσετε τη μεταξύ σας επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στρέψτε τα ενδιαφέροντά σας σε εργασιακά θέματα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Η σημαντική πρόοδος στα εργασιακά σας θέματα θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας αλλάξει τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα βρείτε περισσότερη ανταπόκριση απ’ ό,τι νομίζατε. Ξεκουραστείτε για να αντιμετωπίσετε τις επόμενες ημέρες, που θα είναι γεμάτες με δραστηριότητες. Δώστε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα εργασίας, αλλάζοντας τακτική και εφαρμόζοντας άλλη πολιτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην υπόσχεστε σε όλους κάτι, γιατί σας έχουν βρει βολικούς και δεν το εκτιμούν. Αποφύγετε να δώσετε λαβή για αντιζηλίες ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, και βασιστείτε σε απτές αποδείξεις, εάν πρόκειται να το κατηγορήσετε για κάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκουράστε το μυαλό σας από προβλήματα και απέχετε από κουραστικές εργασίες. Θα είναι μια ευκαιρία να ξεπεράσετε δικούς σας φόβους και ανησυχίες ή ακόμη και τα απωθημένα σας, ώστε να σβήσετε όσες περισσότερες εστίες μπορείτε που σας τα παράγουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καινούργιες κοινωνικές γνωριμίες θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και προωθήστε ό,τι καλύτερο για αυτόν. Ανανεώστε δεσμούς φιλίας, εμπλουτίστε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βρείτε τα κοινά που σας ενώνουν με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν ακόμα έχετε την απορία γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σας ακόμα και όταν δεν τις ζητάτε, δεχτείτε ότι αξίζετε κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προκαταλήψεις που μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα, αλλά μη δειλιάσετε να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας. Οι συσσωρευμένες εκκρεμότητες που έχετε δεν διευθετούνται τόσο εύκολα, γι’ αυτό αποφύγετε να έχετε ψευδαισθήσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...