Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ετοιμάστε νέους στόχους, παλέψτε γι’ αυτούς και μη μυθοποιείτε τους άλλους. Πάρτε αποφάσεις για σημαντικά θέματα στην εργασία σας πριν τις πάρουν οι άλλοι για εσάς. Αξιολογήστε τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να κρατήσετε σταθερά τα έσοδά σας και να μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα πρέπει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους με τους φίλους και το στενό οικογενειακό περιβάλλον σας. Πριν κάνετε καινούργιες κινήσεις ακούστε τους δικούς σας ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναγνωρίστε εγκαίρως τις ευκαιρίες για να μη μείνετε έξω από το παιχνίδι. Βάλτε στους συνεργάτες σας όρια και μην τους αφήνετε να τα παραβιάζουν. Συμβιβαστείτε,γιατί οι σας προσδοκίες είναι μεγάλες. Με διπλωματία όλα θα γίνουν καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μόνο με τον ρεαλισμό δεν φαίνεται να καταφέρνετε τίποτα, γι’ αυτό φανείτε και λίγο ρομαντικοί. Λειτουργήστε αυτόνομα για να καλύψετε τις πιο προσωπικές σας ανάγκες. Καινούργιες συναναστροφές θα αλλάξουν το τοπίο της καθημερινότητάς σας.

ΛΕΩΝ: Για να μην αγχωθείτε αργότερα, φροντίστε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Μην αφήνετε στην άκρη τις προσωπικές σας σχέσεις για χάρη της εργασίας σας. Αποφύγετε σήμερα να λύσετε εκκρεμότητες, γιατί δεν ευνοούν οι συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς και χαλάτε τη διάθεσή σας. Μπορείτε να παραβλέψετε τα λόγια εκνευρισμένων προσώπων και να μην επιτρέψετε σε κάποιες αναποδιές ή φασαρίες να ρίξουν την ψυχολογία σας και να σας χαλάσουν το κέφι.

ΖΥΓΟΣ: Διδαχθείτε από το παρελθόν και μη βιάζεστε να πάρετε την απόφαση να ρισκάρετε και πάλι οικονομικά. Εχετε σχεδόν πάντα την τύχη με το μέρος σας, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Πρέπει να τη βοηθήσετε για να έχετε ανταλλάγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει ευκαιρίες όσον αφορά την επαγγελματική σας εξέλιξη. Θα έχετε τα περιθώρια και τον χρόνο που απαιτείται, ώστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και την επαγγελματική σας πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αναγνώριση των προσπαθειών σας στον εργασιακό χώρο θα σας κάνει να νιώσετε καλά. Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να προβείτε σε αλλαγές από κοινού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν θέλετε να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, κάντε το αποφεύγοντας τις σπασμωδικές κινήσεις. Οι αδέσμευτοι δεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους, ώστε να μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα δώσει ενδιαφέρον στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ξεχνάτε πως πάνω απ’ όλα είστε άνθρωποι με αισθήματα και ανάγκες. Κρατήστε ελαφρώς συντηρητική στάση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες ή λάθη που θα στοιχίσουν στην ανοδική πορεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν χρειάζεται να κρατάτε δίπλα σας άτομα που σας καταπιέζουν. Θα προκληθεί αναστάτωση στην καθημερινότητά σας, ενώ οι επαγγελματικές συζητήσεις και οι συναντήσεις σας θα προσκρούουν σε εμπόδια, λόγω της επικοινωνίας σας που θα δυσκολέψει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...