Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οι επιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον σας στη σχέση σας θα είναι αλυσιδωτές. Ο σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο για να βγει από τα αδιέξοδα, οπότε μην πανικοβάλλεστε. Διασκεδάστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή φροντίστε να κάνετε ένα ταξιδάκι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην επωμίζεστε όλες τις ευθύνες. Ασχοληθείτε με το να σταθεροποιήσετε μια σχέση που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει. Μην είστε καταπιεστικοί, ούτε παράλογοι στις απαιτήσεις σας από τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβληματιστείτε όσο είναι καιρός, αλλάζοντας ό,τι δεν σας αρέσει και δεν σας αντιπροσωπεύει. Αντιμετωπίστε με χιούμορ τα εμπόδια και θα δείτε τις εξελίξεις να σας δικαιώνουν. Μη γυρίζετε σε καταστάσεις που σας αγχώνουν και δεν σας οδηγούν πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήνετε τα σχέδια για το μέλλον να σας απορροφούν, γιατί χάνετε το παρόν. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας, αλλά αν χρειαστείτε βοήθεια, μη διστάσετε να τη ζητήσετε. Μη δώσετε συνέχεια σε κουβέντες ή κακόβουλες πράξεις ατόμων που σας πλήγωσαν.

ΛΕΩΝ: Ενα μικρό συμβάν θα σας κάνει να δείτε τη ζωή από άλλη οπτική γωνία. Μην ανακατεύεστε σε επαγγελματικές συζητήσεις, ειδικά σε αυτές που δεν σας αφορούν. Κάποιες πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που ξέρετε πως σας ενθουσιάζουν προκειμένου να ξεφύγετε από την πλήξη που νιώθετε. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο σας είναι πιθανόν να σας προκαλέσουν αναστάτωση.

ΖΥΓΟΣ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η κατανόηση θα οδηγήσει τη σχέση σας σε ανοδική πορεία. Δεν χρειάζεται να τονίζετε ακόμα περισσότερο τις ανασφάλειες που έχει το ταίρι σας. Χαμογελάστε για να ανοίξουν με τη γοητεία σας πόρτες που για καιρό ήταν κλειστές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε ποιοι σας χρειάζονται, ποιους χρειάζεστε εσείς, αλλά και ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις σας για να εξομαλυνθούν διαφορές και να μπορέσετε να συμβαδίσετε μαζί τους. Εκφράστε τα αισθήματά σας χωρίς φόβο ότι δεν θα βρείτε ανταπόκριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαρείτε τις στιγμές της καθημερινότητας και μην αγχώνεστε για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Εχει έρθει η στιγμή να διευθετηθούν τα προβλήματα και τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας, ώστε σύντομα να προκύψει μια νέα τάξη πραγμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι παράλογες απαιτήσεις ατόμων του εργασιακού σας χώρου θα σας εκνευρίσουν. Μειώνονται τα λάθη και οι αναβολές στα σχέδιά σας, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί και να κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις που έχουν ρίσκο ή είναι επικίνδυνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφό σας, γιατί οι συγγνώμες δεν ωφελούν όταν λέγονται όλη την ώρα. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας και μην επιτρέπετε στους άλλους να φρενάρουν τον ενθουσιασμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια, εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει, έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε τα όποια αρνητικά. Διώξτε λοιπόν τον φόβο, επιστρατεύστε την αποφασιστικότητά σας και παλέψτε δυναμικά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...