Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά το βράδυ φροντίστε να διασκεδάσετε. Ισως η επίθεση να είναι η καλύτερη άμυνα, όμως δεν είναι απαραίτητο να αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν θα σας περιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο. Δικαιωθείτε ηθικά, οικονομικά και επεκταθείτε κοινωνικά. Ζήστε σημαντικές εμπειρίες και οδηγηθείτε σε αποφάσεις και σε αλλαγή τρόπου ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε σειρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, καθώς οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο δείχνουν ότι θα αλλάξουν και θα ανοίξουν νέοι δρόμοι σημαντικοί για το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο χαρακτήρας σας θα αρχίσει να μεταμορφώνεται, καθώς θα απαλλαγείτε από αρκετές συναισθηματικές εξαρτήσεις, κοινωνικές προκαταλήψεις και το μυαλό σας θα γίνει περισσότερο γόνιμο και διορατικό.

ΛΕΩΝ

Αυξάνεται η δημιουργική και επικοινωνιακή διάθεσή σας. Σκόπιμο είναι να κλείσετε τις οικονομικές εκκρεμότητές σας και να μην περιμένετε θαύματα αγνοώντας την πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή είστε ιδεολόγοι και αισιόδοξοι περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιβάλλεται να κάνετε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια προσαρμογής στις απαιτήσεις και στους ρυθμούς, ακόμα και αν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας κύκλου δυσκολεύουν την πορεία της καθημερινότητά σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε στο εργασιακό περιβάλλον σας. Τα κέρδη που θα αποκομίσετε ή σε πολλές περιπτώσεις οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας στηρίξουν αρκετά επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θυμηθείτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να σταματήσετε να τον παραμελείτε. Ενδέχεται να ανακαλύψετε μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο τον σύντροφο που ζητάτε, οπότε μην αφήσετε προσκλήσεις να πάνε χαμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιφρουρήστε την ηρεμία σας για να ζήσετε όμορφες στιγμές και αποφύγετε κρίσεις θυμού και συγχύσεις, αν θέλετε να συνεχίσετε να γοητεύετε. Εξάλλου, τα νεύρα το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι ταλαιπωρία στο στομάχι σας και στην ψυχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προβείτε σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ημέρες του μήνα για να τελειώσετε αυτό που επιδιώκετε χωρίς καθυστερήσεις. Υπερασπιστείτε τις θέσεις σας σε θέματα οικονομικού συμφέροντος είτε έχουν σχέση με το παρόν είτε με το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αφού όχι μόνο δεν θα λείπει, αλλά θα κάνει συνέχεια αισθητή την παρουσία του με διάφορους τρόπους. Εξασφαλίστε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε από υποτιθέμενες ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα θα σας δώσει τα κίνητρα ίσως και τα μέσα για να λύσετε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα και θα ανακουφιστείτε ψυχολογικά. Οι ελπίδες σας αναπτερώνονται, ενώ το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει να συντηρηθούν τα πιστεύω σας αμετακίνητα.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...