Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι άσχημο να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις. Κάντε παρέα με άτομα που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς για να εμπλουτίσετε τις απόψεις σας. Μη βάζετε μονίμως τον εαυτό σας σε δοκιμασίες που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αντέξει.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε αρκούντως εξοπλισμένοι και ικανοί ώστε να προσπεράσετε εμπόδια που υπάρχουν σε κάποιες από τις σχέσεις σας, δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στις εργασιακές και κοινωνικές σχέσεις σας. Δημιουργήστε μόνοι σας τις συνθήκες που απαιτούνται για να έχετε ένα καλύτερο αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε παραμελημένοι και αδικημένοι, γιατί ο σύντροφός σας κάνει ό,τι μπορεί για να σας ευχαριστήσει. Αποφύγετε τις ερωτήσεις διότι νιώθει ανασφάλεια και αναζητεί υποστήριξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνεργασίες σας θα εξελίσσονται και μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Οι σωστές διασυνδέσεις θα επισπεύσουν τις εξελίξεις, την προοδευτική πορεία σας και θα στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας.

ΛΕΩΝ

Τα σκαμπανεβάσματα που περάσατε σας έκαναν να αποκτήσετε και καλές και άσχημες εμπειρίες, μέσα από τις οποίες μάθατε να πολεμάτε τους φόβους σας και να ξεφύγετε από τη συντηρητική στάση που διατηρούσατε χρόνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι θα αποφασίσετε που δεν θα ξεπερνά τα όρια της πραγματικότητας. Κάντε τις επιλογές σας, θέστε προτεραιότητες και ιεραρχήστε τις δικές σας ανάγκες αλλά και εκείνες των ανθρώπων που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ

Μάλλον είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με τον σύντροφό σας. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στον διάλογο που θα κάνετε μεταξύ σας γιατί, μολονότι θα μιλάτε για το ίδιο πράγμα, θα θεωρείτε πως ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποδέχεται τη συμβολή σας στις φιλοδοξίες του και η σχέση σας γίνεται όλο και πιο δημιουργική. Πείτε την άποψή σας χωρίς να πιέζετε καταστάσεις και κυρίως χωρίς να μεταφέρετε λόγια τρίτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δουλέψτε μεθοδικά και οργανωτικά, γιατί μόνο έτσι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας. Αυξάνονται οι ευθύνες και μαζί και τα άγχη σας, αλλά πλέον μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, καθώς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να πείτε σε δύσκολες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και υιοθετήστε ένα νέο στιλ που θα εντυπωσιάσει τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Η γοητεία σας θα αυξηθεί σημαντικά και θα γίνεστε ολοένα πιο μοιραίοι και μυστηριώδεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καταστρώστε νέα σχέδια βάζοντας μπροστά την εφαρμογή τους. Θα καταφέρετε να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας και να κερδίσετε ακόμα και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη ή αντίπαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και μην ασχολείστε με όσα λένε οι άλλοι. Η επικοινωνία, η πείρα, οι γνώσεις και οι συνεχείς ευκαιρίες σε συνδυασμό με καινούργιες γνωριμίες και προτάσεις θα αποτελέσουν την καθημερινότητά σας.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...