Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αρκετές συναλλαγές που θα κάνετε θα είναι προς όφελός σας και βλέποντας ότι ο οικονομικός σας τομέας έχει άνοδο, θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στο να αποκτήσετε όσα περισσότερα υλικά αγαθά μπορείτε. Μην αφήσετε να ξυπνήσουν αισθήματα εγωισμού λόγω της ανάγκης σας να νιώσετε σιγουριά. Η σύμπνοια επιτυγχάνεται μόνο με φιλική και ειρηνική προσέγγιση, γι’ αυτό ενισχύστε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους, γιατί αν χαθεί ή λιγοστέψει, θα έχετε πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ανακατατάξεις στις σχέσεις σας, τα διλήμματα που θα σας δημιουργηθούν και η νοσταλγική τάση που θα έχετε θα ανασύρουν στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος, δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στις παρούσες σχέσεις σας. Εσείς θα κρίνετε, θα διαλέξετε και θα αποφασίσετε ποιους θα δείτε και πώς θα τους συμπεριφερθείτε. Ακόμα και αν κάνουν την εμφάνισή τους άνθρωποι που είχατε ζήσει μαζί τους και νιώθετε οικεία, η άποψη που θα έχετε σχηματίσει για τις σχέσεις σας δεν θα αλλάξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ορίστε εσείς τους κανόνες και τις προϋποθέσεις για την προσωπική σας σχέση, ώστε να μην παιχτούν μέσα στο μυαλό σας και στην καρδιά σας σενάρια. Ακούστε μόνο την εσωτερική σας φωνή, και όχι συμβουλές τρίτων για προσωπικά ζητήματα. Προωθήστε τα σχέδιά σας και πραγματοποιήστε ταξίδια, αποφεύγοντας το ρίσκο, ώστε να έχετε αίσια αποτελέσματα. Διακινήστε τις ιδέες σας χωρίς να υπερβάλλετε, αφού νιώθετε έντονα την ανάγκη της υλικής σας εξασφάλισης. Οσο και αν αισθάνεστε κουρασμένοι, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να νιώσει ικανοποιημένος και ευτυχισμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, καθώς ο καθρέφτης φαίνεται να είναι κάπως σκληρός μαζί σας. Εχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας, ενώ θα αποκτήσετε ακόμα ένα ατού για την ψυχολογία σας αλλά και για τις επαφές που θα κάνετε. Δείτε την ομορφιά που εκπέμπετε ως το δυνατό σας σημείο και θα πετύχετε πολλά. Μην αφήσετε τις δύσκολες στιγμές να σας προκαλέσουν στρες ή κατάθλιψη και να επηρεάσουν το νευρικό σας σύστημα. Αργές και σταθερές αλλαγές, που επιθυμούσατε καιρό, θα βάλουν την καθημερινότητά σας σε καινούργιους ρυθμούς.

ΛΕΩΝ: Δουλέψτε με διπλωματία ώστε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας. Το θάρρος θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφραστείτε, αλλά μην το παρακάνετε για να αποφύγετε συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν έριδες και αντιπαλότητες. Πρέπει να θυμάστε πως η ευνοϊκή έκβαση των υποθέσεών σας θα εξαρτηθεί από τη σωστή δόση δυναμισμού και αισιοδοξίας, που θα διοχετεύσετε τόσο στην εργασία σας όσο και στην καθημερινότητά σας. Ανοίξτε την πόρτα της καρδιάς σας και θα γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα, που θα σας συνεπάρει και θα τα ξεχάσετε όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το φλογερό ταμπεραμέντο σας θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμο στο να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, που θα σας τονώσουν ψυχικά και θα σας χαρίσουν αρκετές ερωτικές περιπέτειες και μικρά φλερτ. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις της κοινής σας πορείας, γιατί αλλιώς ενδέχεται να βομβαρδίζετε το μυαλό σας με ανυπόστατα σενάρια, που θα κουράσουν τόσο εσάς όσο και τον σύντροφό σας. Μη σκέφτεστε πως έπειτα από ώρες δουλειάς κανείς δεν έχει κέφι για διασκέδαση. Αλλάξτε τακτική και μην κολλάτε στα «πρέπει».

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρχει αφθονία σε προσκλήσεις από φίλους, πάρτι και εξόδους για διασκέδαση. Οσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε σχέση ή να κάνετε αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή, μην περιμένετε τον πρίγκιπα του παραμυθιού να σας χτυπήσει την πόρτα. Κυκλοφορήστε, βγείτε, δείξτε την ερωτική σας διάθεση, μια που οι ευκαιρίες που θα έχετε δεν θα είναι λίγες, όμως να θυμάστε πως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην πληγώσετε άτομα που σας έχουν σταθεί στο παρελθόν και γνωρίζετε πως ήλπιζαν να έχουν στο μέλλον κάτι περισσότερο με εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το σημείο όπου κάνετε από την αρχή λάθος είναι η προσκόλληση που έχετε σε αυτά που περάσατε στο παρελθόν. Ομως, να θυμάστε πως, επειδή έτυχε να έχετε «καεί» από κακές συμπεριφορές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις συνδέετε με το παρόν και να είστε μονίμως καχύποπτοι. Είναι άδικο για εσάς να καταστρέψετε ή να διώξετε μια σχέση που έχει να σας προσφέρει πολλά και πάνω απ’ όλα ευτυχισμένη ζωή. Εάν νιώθετε ότι η ρουτίνα έχει εισβάλει στη σχέση σας, αποφασίστε να την τονώσετε με ρομαντικά τετ α τετ ή μικρές αποδράσεις από τα καθημερινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε παραμελήσει αρκετά τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας και είναι καιρός να το προσέξετε. Τα λάθη που έχετε κάνει έρχονται στο μυαλό σας σαν σε ταινία, κάνοντάς σας να πιέζεστε ακόμα περισσότερο, αφού θα εξακολουθεί να σας είναι δύσκολο να παραδεχτείτε πως εσείς είστε οι υπεύθυνοι για ό,τι γίνεται. Προτιμάτε να βρίσκετε εξιλαστήρια θύματα για τα σφάλματά σας παρά να δείτε την πραγματικότητα. Πρέπει να σταματήσετε να λειτουργείτε κατά αυτόν τον τρόπο και να αποκτήσετε αυτογνωσία για να προχωρήσετε μπροστά και να μη χάνετε χρόνο σε πισωγυρίσματα ή σε άρρωστες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σταματήστε να ζητάτε σε μόνιμη βάση αποδείξεις αγάπης ή να σκορπίζετε χωρίς σκέψη όρκους αιώνιας πίστης. Οσο και αν σας σπρώχνει το πάθος που έχετε μέσα σας, δεν είναι σίγουρο πως οι άλλοι θα το αντιλαμβάνονται έτσι και δεν θα έχουν απαιτήσεις από εσάς. Εάν πάλι εσείς οι αδέσμευτοι θέλατε οπωσδήποτε να ζήσετε μια ριψοκίνδυνη σχέση, καλώς, αλλά μην κυνηγάτε τις δυσκολίες με κάθε τρόπο. Εκμεταλλευτείτε την ικανότητα που έχετε να απομυθοποιείτε τις καταστάσεις για να απολαύσετε τις στιγμές. Μην προσπαθήσετε να τραβήξετε πιο κοντά τον σύντροφό σας με θεατρικές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πολύ περισσότερες απ’ ό,τι συνήθως, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνετε πισωγυρίσματα για να μην είστε μόνοι. Αφήστε το μυαλό σας καθαρό από επηρεασμούς τρίτων και οι παρούσες καταστάσεις θα σας υποδείξουν ότι ο κύκλος του παρελθόντος έκλεισε οριστικά. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στο κατάλληλο πρόσωπο και να μην είστε ατομιστές, μια που έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση. Οσοι έχετε ήδη ταίρι στη ζωή σας θα πρέπει να προσέξετε τις κρίσεις ζήλιας που σας πιάνουν κατά διαστήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα, όσο πεζή και αν σας φαίνεται, γιατί θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση σας αλλά και να αποφύγετε «υφάλους». Μπορεί να έχετε διλήμματα για το σωστό και το λάθος, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε, αφού στο τέλος θα κατασταλάξετε σε αυτά που θέλετε. Η μοίρα θα επέμβει εκεί όπου χρειάζεται και θα σας υποδείξει το σωστό. Ξεπεράστε το ατσαλάκωτο πρόσωπο που προσπαθείτε να δείξετε, ώστε να επικοινωνήσετε καλύτερα με τον σύντροφό σας. Η αλληλοκατανόηση που θα δείξετε μεταξύ σας θα ανανεώσει την αίσθηση της ασφάλειας και του ερωτισμού, δύο στοιχεία που είναι απαραίτητα στη σχέση σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...