Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να κρατήσετε σε ένα σταθερό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους άλλους. Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει πάρα πολύ η γνώμη των άλλων, γι’ αυτό πρέπει να προσπαθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην προσπάθειά σας να κάνετε αυτό που ευχαριστεί τους άλλους, είχατε αρκετές συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες από εξωτερικούς παράγοντες, που διαφοροποίησαν τις σχέσεις σας με τρόπο όχι ευχάριστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα θα ανοίξει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε καινούργιες και ενδιαφέρουσες σχέσεις, στη θέση αυτών που χάθηκαν, και να καλύψετε καλύτερα την ανάγκη σας για συντροφικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφού βλέπετε σοβαρά τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας, αποφασίστε να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αξιοποιήστε ευκαιρίες και φιλοδοξίες άλλων ατόμων. Εάν τα πρότυπα που έχετε δεν σας αντιπροσωπεύουν, αλλάξτε τις θεωρίες σας για τη ζωή.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα ευνοεί επαγγελματικές αποφάσεις, που θα πάρετε από κοινού με τους συνεργάτες σας. Μεταξύ λογικής και καρδιάς, επιβάλλετε -για δικό σας καλό- να κρατήσετε τις ισορροπίες. Αφήστε τη διασκέδαση για τις βραδινές ώρες, ώστε να ασχοληθείτε τις πρωινές με τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε ακόμα μία ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν τα συναισθήματά τους. Οι καινούργιοι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας θα δημιουργήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι ασυνήθιστο για να εντυπωσιάσετε, εκτός από το να είστε ο εαυτός σας. Στις δημόσιες εμφανίσεις σας φροντίστε να είστε πιο εγκρατείς, ώστε να μη δίνετε ευκαιρίες να σας σχολιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δρομολογήστε τις εργασίες σας με τέτοιο τρόπο, ώστε μία μία να τελειώνουν. Οταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας, απαιτείται να σηκώνετε το ανάστημά σας. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δραστηριοποιηθείτε άμεσα, αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες. Προτού αποφασίσετε να περάσετε σε πράξεις, αξιολογήστε σωστά όλα τα δεδομένα. Ξεκουραστείτε για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν η συμπεριφορά κάποιων ατόμων σάς αποθαρρύνει, πρέπει να τους το πείτε. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε ένα επαγγελματικό σας πρόβλημα. Πάρτε πρωτοβουλίες και αντιμετωπίστε ψύχραιμα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα εκπλαγείτε και θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών. Φροντίστε την κατάλληλη στιγμή να είστε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά. Για να ερμηνεύσετε κάποιες καταστάσεις, αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην επιτρέψετε τα επαγγελματικά σας προσόντα να περάσουν απαρατήρητα, αλλά αναδείξτε τα. Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε εν μέρει τη στάση σας, καθώς θα ανακαλύψετε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν μόνο στο μυαλό σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...