Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 01 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Η προσγειωμένη αντιμετώπιση των διλημμάτων θα σας απομακρύνει από κινδύνους. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι, μη δώσετε υποσχέσεις που γνωρίζετε ότι δεν θα κρατήσετε. Προσέξτε την κριτική που κάνετε, επειδή -να το θυμάστε- υπάρχει και αντίλογος.

ΤΑΥΡΟΣ

Συμμεριστείτε τις αδυναμίες των άλλων και περιορίστε την ένταση που νιώθετε. Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές επαγγελματικών σχεδίων θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Με καλοπροαίρετη διάθεση ένα ξεκαθάρισμα θα είναι καλό, αφού θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μοιράστε ευθύνες και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις δικές σας ανάγκες. Προβάλετε τις καινούργιες ιδέες σας και περιμένετε μέχρι να γίνουν αποδεκτές. Σε δύσκολα επαγγελματικά θέματα προσπαθήστε να σκεφτείτε πρακτικές λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα και ξεκουράστε το μυαλό σας από σκέψεις που σας αγχώνουν. Αφήστε ακόμα και τον πόνο που νιώθετε κάποιες φορές να εκφραστεί για να καταλαγιάσει. Για να αντεπεξέλθετε στον φόρτο εργασίας, αντιμετωπίστε με όρεξη τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, γι’ αυτό μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε. Εάν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι. Μία συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πείτε πράγματα που σας ενοχλούν και μην τα κρατάτε όλα μέσα σας. Τα ξεσπάσματα στον εργασιακό χώρο θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Μία μικρή απόδραση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις πολλές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Διασκεδάστε και μη δουλεύετε συνέχεια, γιατί δεν είστε μηχανή. Εάν μέχρι τώρα συνηθίζατε να δημιουργείτε περίεργες και έντονες σχέσεις που κατέληγαν σε αδιέξοδα πολύ πριν φτάσουν σε διάλυση, ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συζητήστε τα πιστεύω σας μόνο με άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν. Η μέρα προσφέρεται για ένα σοβαρό τεστ πρώτα πάνω στα δικά σας συναισθήματα και στις ανάγκες σας και μετά πάνω στον σύντροφό σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευγένεια θα σας ανοίξει πόρτες που για άλλους θα παραμείνουν ερμητικά κλειστές. Μην είστε ελαστικοί με αυτούς που σας πρόδωσαν αρκετές φορές στο παρελθόν και μην τους δώσετε άλλη ευκαιρία. Χαμένοι δεν θα είστε εσείς, αλλά αυτοί που δεν εκτίμησαν αυτά που τους είχατε προσφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να λύσετε για αρχή προβλήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Οι ανασφάλειές σας θα μειωθούν σημαντικά, η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη και η καθημερινότητά σας θα γεμίσει από πράγματα που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι. Οι φιλίες και οι συναναστροφές μπορούν να διευρύνουν τη διαδικασία σκέψης και τα ενδιαφέροντά σας με έναν αρκετά εποικοδομητικό τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ζωή σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη μυστικότητα και μυστήριο, ενώ θα δείτε να ανθίζουν τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας. Μια ευγενική χειρονομία που θα δεχθείτε από κάποιο πρόσωπα θα μειώσει τον εκνευρισμό σας.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...