Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 06 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οσο και αν θέλετε να δείχνετε ανεξάρτητοι και ότι δεν σας απασχολεί ο έρωτας, για εσάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής σας και η ημέρα θα σας υπενθυμίσει ότι δεν μπορείτε να μένετε άλλο πια έξω από το ερωτικό παιχνίδι.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναμνήσεις του παρελθόντος από μια σχέση που είχατε, αναμοχλεύονται και έρχονται στην επιφάνεια, κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε ότι από δικό σας λάθος έμεινε ημιτελής και δεν πήρατε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρπάξτε την ευκαιρία να εξηγήσετε τις ανάγκες σας, χωρίς να περιμένετε να μαντέψει το έτερόν σας ήμισυ τι ζητάτε, εκτός αν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι να απομακρυνθείτε και οι δύο κουρασμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί η συμπεριφορά του συντρόφου σας να είναι εριστική, αλλά μη νομίζετε πως η δική σας αντιμετώπιση είναι καλύτερη. Στο πλαίσιο αυτών που θέλετε είναι και μια παρακινδυνευμένη εξομολόγηση.

ΛΕΩΝ: Ψάξτε να βρείτε πίσω από τα ποικίλα σχόλια των συνεργατών σας τα παράπονα που κρύβουν. Αξιοποιήστε τις συζητήσεις μεταξύ σας για να καταλήξετε σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας πρέπει να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τον σύντροφό σας να δράσει ελεύθερα σε ό,τι αφορά τις προσωπικές του ανάγκες. Δεν είναι τόσο δύσκολο να δείχνετε σεβασμό απέναντί του. Κρατήστε τους τύπους και μην μπερδεύετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική.

ΖΥΓΟΣ: Για να νιώσετε καλύτερα περιορίστε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να βγάλετε άκρη από μια αυτονόητη αλήθεια. Μην αφήνετε την ευθιξία και τον εγωισμό σας να πρωτοστατούν στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε υπομονή και επιμονή και μην τρέπεστε σε φυγή με την πρώτη δυσκολία. Απαλλαγείτε από παράλληλες καταστάσεις όσο γρηγορότερα μπορείτε, για να μην εκτεθείτε. Μην αφήσετε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας σε χέρια άσχετων ανθρώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα να αντιληφθούν τι ακριβώς τους ζητάτε. Φανείτε ευέλικτοι σε συμφωνίες με τους συνεργάτες σας και μην είστε μονόπλευροι. Αφήστε το πάθος που κρύβετε μέσα σας να εκτονωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να σας τα λένε όπως τους βολεύει, αλλά εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις, κάντε κάτι άλλο πρώτα, ξεκουραστείτε. Σταματήστε να είστε εγωιστές και ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας και θα την έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια καινούργια αισθηματική γνωριμία θα σας τονώσει σημαντικά το ηθικό. Να είστε έτοιμοι να επέμβετε στα γεγονότα, δίνοντας προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα. Προγραμματίστε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.

ΙΧΘΥΕΣ: Καταστρώστε σχέδια και τολμήστε αλλαγές για να βελτιώσετε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο. Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας με τρυφερότητα και αγάπη και ανακαλύψτε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν στις σχέσεις σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...