Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 08 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ισως να είναι η μοναδική φορά που στην πλειονότητά τους οι σχέσεις σας θα εξαρτηθούν από εσάς. Μπορεί να μη φταίτε πάντα εσείς για τις προστριβές ή για την ψυχρότητα που επικρατεί σε κάποιες από αυτές, αλλά ως επί το πλείστον εσείς τις ξεκινάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε πού σταματάει η πλάκα και πότε τα πράγματα γίνονται σοβαρά. Μην επαναπαύεστε πως πάντα οι άλλοι θα δίνουν τόπο στην οργή, επειδή είστε καλά παιδιά και θα σας συγχωρούν χωρίς να δείξετε ότι έχετε μετανιώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μην είστε σπάταλοι, ειδικά σε περιπτώσεις που δεν χρειάζεται. Οι μεγάλες αγορές που έχουν σκοπό να κάνουν τους άλλους να σας προσέξουν όχι μόνο δεν σας χρειάζονται, αλλά θα έχουν και αρνητικές επιπτώσεις στον οικονομικό τομέα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναστάτωση και σύγχυση θα επικρατούν στον αισθηματικό σας κόσμο, αφού κάποιες στιγμές το πάθος σας θα είναι ασυγκράτητο και θα θέλετε να περάσετε όμορφα και να ξεφαντώσετε, ενώ άλλες θα σας πιάνουν έντονες κρίσεις θυμού και ζήλιας.

ΛΕΩΝ: Να είστε ειλικρινείς με τους άλλους, αφού θέλετε και αυτοί να είναι με εσάς. Βάλτε σε σωστές βάσεις τα σχέδιά σας και μη φοβηθείτε να προβείτε σε καινούργια ξεκινήματα, φροντίζοντας παράλληλα να φέρετε σε μια ισορροπία τις διαταραγμένες σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέπετε σε τρίτα άτομα να επεμβαίνουν στις προσωπικές σας σχέσεις. Η περιπετειώδης διάθεση και η ανάγκη για αλλαγές που σας διακατέχουν θα σας οδηγήσουν στο να σπάσετε φραγμούς σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν κάποια άτομα της οικογένειάς σας και μετά βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων προσέχοντας τη στάση που θα κρατήσετε αλλά και τις αποφάσεις στις οποίες θα καταλήξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η δεκτικότητά σας θα μεγαλώσει, ίσως όμως υπάρξει το ενδεχόμενο να διαταραχθούν κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες που θα σας αποσυντονίσουν και θα αλλάξουν τα σχέδιά σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δώσετε απλόχερα στοργή και αγάπη, να είστε σίγουροι ότι θα σας το ανταποδώσουν. Η ανάγκη δράσης στους τομείς της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής δεν πρέπει να γίνει με σπασμωδικές κινήσεις αλλά με τη φινέτσα της καλλιέργειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φανείτε δημιουργικοί και λύστε με τη λογική πρακτικά θέματα που σας απασχολούν. Προχωρήστε ακόμη ένα βήμα προς την ωρίμανσή σας και ανακαλύψτε τα σημεία εκείνα που σας προσφέρουν ασφάλεια ή σας προκαλούν άγχος και σας φοβίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη εμπειρίες για εσάς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, με αποτέλεσμα να αλλάξουν η συμπεριφορά και οι στρατηγικές σας. Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και στις συναναστροφές σας είναι βέβαιες.

ΙΧΘΥΕΣ: Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι ευαισθησίες σας, γεγονός που σας κάνει να φαίνεστε στα μάτια των άλλων πιο προσιτοί και σαφώς περισσότερο γοητευτικοί. Είναι, λοιπόν, η κατάλληλη στιγμή να συνδυάσετε μέσα σε όλα τα άλλα και τη διασκέδασή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...