Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 09 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε στο να πετύχετε κάτι περισσότερο από τις επιδιώξεις σας. Μην αφήσετε το πορτοφόλι σας να αδειάσει από λάθος εκτιμήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε κάτι πιο δυναμικό στον εργασιακό χώρο, τώρα που έχουν βελτιωθεί οι συνεργασίες σας, χωρίς να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Βάλτε στη θέση τους αγενή άτομα, με ευγένεια και διακριτικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να μάθετε να είστε πιο συγκαταβατικοί σε ορισμένα θέματα, γιατί κάποιες φορές έχουν οι άλλοι δίκιο κι εσείς άδικο. Κάντε πληρωμές που εκκρεμούν και δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα χωρίς να κάνετε περικοπές στην προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να είναι η επικοινωνία σας πιο εύκολη και να μην υπάρχουν παρερμηνείες πρέπει προτού μιλήσετε να προσπαθείτε να βρεθείτε στη θέση του άλλου. Η ισορροπημένη συμπεριφορά θα κάνει και τους πιο επιθετικούς να ηρεμήσουν.

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε αυτά που διεκδικείτε, γιατί η αγωνία σας, αν δεν ζητήσετε εγγυήσεις γι’ αυτά που σας υπόσχονται, θα είναι μεγαλύτερη. Ο,τι έχει γερά θεμέλια δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τις ανακατατάξεις που θα γίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώστε την καθημερινότητά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μη στερείστε την ηρεμία σας ή βυθίζεστε σε σκέψεις που σας προκαλούν μελαγχολία. Μεταφέρετε στους συνεργάτες τις ιδέες σας και θα επιτύχετε περισσότερα.

ΖΥΓΟΣ: Παρόλο που θα εκπληρώσετε αρκετές από τις επιθυμίες σας, η έκφρασή σας θα αρχίσει να περιορίζετε από τις υποχρεώσεις που έχετε να φέρετε σε πέρας. Εάν σας απασχολούν ορισμένες καταστάσεις, μιλήστε μόνο με άτομα που θα σας ακούσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε κάτι πολύ, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε να το πετύχετε. Αποδεχτείτε ορισμένες καταστάσεις και προχωρήστε μπροστά. Απ’ το να κάνετε βιαστικές κινήσεις, προτιμήστε να είστε ψύχραιμοι και πρακτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσο νιώθετε αβέβαιοι γι’ αυτά που κάνετε, θα δέχεστε παρεμβολές και θα αφήνετε περιθώρια στους άλλους να σας κρίνουν, ακόμα και να σας κατακρίνουν. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχουν προκύψει σε οικονομικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τις απόψεις ορισμένων ατόμων που δεν θέλουν να καταλάβουν τις θέσεις σας, γιατί θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Εκφράστε με ηρεμία τα απωθημένα σας, για να βρείτε τη χρυσή τομή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε η συμπεριφορά σας να μην είναι περισσότερο προκλητική απ’ ό,τι χρειάζεται, αν θέλετε να υποστηρίξετε τις θέσεις σας. Μιλήστε χωρίς υπεκφυγές, γιατί η ειλικρίνεια είναι σημαντική και σημάδι ωριμότητας.

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να δείξετε υπομονή και συνέπεια στις προκλήσεις που θα σας γίνουν, για να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα σας που είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Πάρτε αποφάσεις για κληρονομικά θέματα, διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...