Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 12 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οι δυνατότητες αυτού του μήνα δεν περιορίζονται σε έναν και μόνο τομέα, ενώ κάποια από τα σχέδιά σας μπορεί να προχωρήσουν πιο ικανοποιητικά από όσο περιμένατε. Ενας περίπατος, που θα σας αποσπάσει από τα καθημερινά, θα σας αναζωογονήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ισορροπίες γύρω από τον αισθηματικό και οικονομικό σας τομέα είναι πραγματικά λεπτές, αλλά η έμπνευσή σας θα βοηθήσει να τις διατηρήσετε. Οι αποφάσεις σας θα έχουν μια πιο ευέλικτη προσέγγιση μέσα από μια καινούργια εμπειρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας, δυναμώστε και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ψυχική ανάταση. Δικαιολογημένα είστε ευερέθιστοι, αλλά τα περισσότερα λάθη γίνονται από νευρικότητα. Εχετε πολλά στο κεφάλι σας, άλλα είστε σίγουροι πως ξέρετε πολύ καλά πού βαδίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συμπάθεια και η υποστήριξη των άλλων δεν θα σας λείψουν, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε και κάποιες υποχωρήσεις, καθώς τα περιττά είναι πολλά και τα απαραίτητα λίγα. Η δυναμικότητά σας θα εξωτερικευτεί σε πολλά επίπεδα, ακόμα και στον ερωτικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Για να νιώσετε καλύτερα έχετε ανάγκη ανασυγκρότησης, καθώς με μπερδεμένο μυαλό δεν μπορείτε να οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις. Κάντε την αρχή και μη φοβάστε τη συνέχεια. Κάποια κοινωνική εκδήλωση θα σας κάνει να προβληθείτε και να υπερισχύσετε απέναντι άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επινοητικότητα και η δημιουργικότητα θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις των καιρών. Επωφεληθείτε από τη συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων. Χρησιμοποιήστε παλιές και νέες γνωριμίες για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από την πίεση και τα άγχη που έχετε δεν είναι πολλοί. Ψάξτε τρόπους απόδρασης, γιατί σίγουρα χρειάζεστε απόδραση. Θα έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούργιες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εμπεδώστε πως η ζωή έχει απαιτήσεις και αγριέψτε λιγάκι για να ανταποκριθείτε. Χαλιναγωγήστε τα πάθη σας και ο μήνας θα είναι θετικός από πολλές απόψεις. Η αισιοδοξία σας θα κινείται σε τόσο υψηλά επίπεδα, που δύσκολα θα χάσει την έντασή της.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι μετοχές σας σε όλα τα επίπεδα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και θα υπάρξει σημαντική ανάκαμψη σε όλους τους τομείς. Ζητήστε υποστήριξη από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα είναι στο πλευρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε λίγο τις ευαισθησίες σας και ρίξτε το βάρος σας στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων του επαγγελματικού σας τομέα, μια που στον ερωτικό τομέα θα συνεχίζετε να είστε υπερβολικοί. Κάντε για ακόμα μια φορά αυτό που νιώθετε, ακόμα και αν θα έχετε διαφορετικό προσανατολισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταματήστε να τα βλέπετε όλα απαισιόδοξα, όταν κάτι δεν πάει όπως θα θέλατε, γιατί έτσι θα χάσετε τα καλά που έρχονται, και σίγουρα δεν είστε αδικημένοι από την τύχη. Διεκδικήστε περισσότερα, χωρίς να βάζετε συναισθηματικά όρια, γιατί θα γίνετε υποχείρια των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείξετε περισσότερη τρυφερότητα και κατανόηση προς τους άλλους, ώστε να εισπράξετε κι εσείς τα ανάλογα που θα σας ικανοποιήσουν. Οι ερωτικές ανακατατάξεις που θα γίνουν μέσα σας θα γεμίσουν ουσιαστικά τον χρόνο σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...