Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 15 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να αισθάνεστε ανασφαλείς το τελευταίο διάστημα, αλλά όσο περνάνε οι μέρες θα αρχίσετε να νιώθετε πολύ καλύτερα. Λύστε τα καθημερινά σας προβλήματα με πρακτικές μεθόδους και ακούστε τους συνεργάτες σας πριν πάρετε αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Εδώ και καιρό βρίσκεστε σε μια φάση προσαρμογών σε καινούργια δεδομένα και η σημερινή μέρα είναι θαυμάσια για να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Σταματήστε να κάνετε τους δύσκολους και ανταποκριθείτε στα ερωτικά καλέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρότι κάποιες φορές είστε θαρραλέοι και κάποιες άλλες όχι, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από τα κακόβουλα άτομα που καραδοκούν. Προτιμήστε τη σιωπή από τη φλυαρία, για να μην εκθέσετε δικούς σας ανθρώπους με πράγματα που θα πείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνιστάται να αποφύγετε τις υπερβολές και να επιλέξετε την ποιότητα αντί της ποσότητας. Το έτερόν σας ήμισυ βρίσκεται κοντά σε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα που θα του φέρει νέες ευκαιρίες και θα μαζί του θα αρχίσετε να χαίρεστε κι εσείς.

ΛΕΩΝ: Να είστε σίγουροι πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη ζωή, γιατί η ίδια σάς σπρώχνει να κάνετε αλλαγές που θα της δώσουν χρώμα και θα την ομορφύνουν. Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν πρόσωπα της οικογένειάς σας χωρίς να γίνεστε παρεμβατικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρειάζεστε κάτι περισσότερο, αφού τα πράγματα θα είναι από ευχάριστα έως άκρως απολαυστικά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και ο έρωτας θα σας χαμογελάσει. Απαλλαγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από άτομα που σας εκνευρίζουν.

ΖΥΓΟΣ: Οι αντιξοότητες στον αισθηματικό τομέα σας δεν θα λείψουν, ενώ ενδέχεται ένας φίλος σας να σας προβληματίσει με την αλλαγή της συμπεριφοράς του. Χαλαρώστε, έστω για λίγο, καθώς το αδικαιολόγητο άγχος δεν πρόκειται να σας βοηθήσει σε τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ερχονται αρκετά καλές μέρες, οπότε μπορείτε να οργανώσετε μια εκδρομή και να την απολαύσετε. Στα επαγγελματικά θέματα προσέξτε να μη φέρεστε επιπόλαια, ούτε να αδιαφορείτε, αφού τώρα θα κριθούν σημαντικά θέματα του οικονομικού σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκτός του ότι θα νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα μπορέσετε με μεγάλη άνεση να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα που ξέρετε ότι υπάρχουν στη ζωή σας. Η βελτίωσή σας στον οικονομικό σας τομέα θα εξαρτηθεί από τη μείωση των εξόδων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχικά θα είστε δεσμευμένοι από υποχρεώσεις και κάποιους δύσκολους ανθρώπους, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε μια άκρη στις υποθέσεις σας. Βρείτε χρόνο και για λίγη διασκέδαση με τους φίλους σας ή για μια βόλτα που θα σας κάνει να ξανανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα αποτελέσει εφαλτήριο για νέες κατακτήσεις όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα σας, αφού όμως όλα έχουν το τίμημά τους, έτσι θα απαιτήσει από εσάς το τίμημα, που θα πρέπει μάλιστα να το προκαταβάλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενώ έχετε πολλή δουλειά και θέλετε να τη συνδυάσετε με ολιγοήμερες διακοπές, πρέπει να επωμιστείτε και άλλες ευθύνες, αλλά μην ανησυχήσετε, γιατί θα τα καταφέρετε. Νιώστε ασφάλεια, γιατί η εξέλιξη θα έρθει ύστερα από επιμονή και υπομονή.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...