Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, θα έχετε καλύτερη ψυχική κατάσταση που θα σας βοηθήσει και στη συνέχεια. Ο τομέας των σχέσεών σας θα είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τα νάζια και αποφύγετε τις άστοχες κινήσεις και τις κακές σκέψεις. Είναι κρίμα να χαλάσετε το ευνοϊκό κλίμα που υπάρχει, τώρα που βρίσκεστε τόσο κοντά στους στόχους σας. Εσείς έχετε την ευθύνη των πράξεών σας, οπότε μην επιτρέπετε κριτικές σε ό,τι κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα κι αν προβληματιστείτε από τα λεγόμενα άλλων, μη γίνετε αντιδραστικοί ή απόλυτοι, επειδή δεν θέλετε να υιοθετήσετε την άποψή τους, αφού έτσι κι αλλιώς η απροθυμία σας θα είναι εμφανής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απομακρυνθείτε από ό,τι σας δημιουργεί άγχος και σας αποδυναμώνει τη χαρά και την αισιοδοξία σας. Εξάλλου, μόνο εσείς μπορείτε να βάλετε καινούργια δεδομένα στη ζωή σας. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, προτού νιώσετε πλήξη.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ολοκληρώσετε μια σειρά από προσπάθειες που έχετε αρχίσει εδώ και καιρό με πολύ κόπο, εάν θέλετε πραγματικά να έχετε τα πρώτα καλά αποτελέσματα. Τα ενδιαφέροντά σας πληθαίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε πιο δημιουργικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε τη μάχη σας, γιατί, όσο παραμελείτε αυτά για τα οποία θέλετε να αγωνιστείτε τόσο θα νιώθετε ότι έχετε ματαιώσει σημαντικά πράγματα για τον εαυτό σας μια φορά ακόμα. Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά μεγάλες αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο τρυφεροί και συμπονετικοί με τους άλλους. Η επιθετικότητα στον υπερθετικό της βαθμό είναι ένας τρόπος που δείχνει ανασφάλεια. Σώστε τη σχέση σας από τη ρουτίνα και μη γυρίζετε σε καταστάσεις του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευαισθησίες που θα σας βγουν αυτό τον μήνα στην επιφάνεια είναι για να σας υπενθυμίσουν πως δεν είστε φτιαγμένοι από σίδερο. Απαλλαγείτε τάχιστα από φορτία που δεν σας αναλογούν. Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας και κερδίστε το χαμένο έδαφος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιλέξτε κάτι περισσότερο από αυτό που θεωρείτε ότι είναι απλά καλό για εσάς. Μην έχετε τη λανθασμένη εντύπωση ότι δεν αξίζετε κάτι καλύτερο, γιατί ασυνείδητα προκαλείτε την ατυχία σας. Για να αλλάξετε την ψυχική σας διάθεση, πρέπει να αλλάξετε την εμφάνισή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε οτιδήποτε σας φαίνεται αντίθετο προς τις πεποιθήσεις σας, πράξτε κατά συνείδηση. Το έδαφος για να βάλετε τους όρους σας και οι άλλοι να τους αποδεχθούν είναι γόνιμο. Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήσετε μια συζήτηση να εξελιχθεί σε μάχη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οταν είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες κινήσεις που θεωρείτε ότι μέσα από αυτές είστε περισσότερο ο εαυτός σας, δεν χρειάζεται να διατηρείτε απολογητική συμπεριφορά. Στις μάχες που δίνετε για να πετύχετε, φροντίστε να τις κερδίζετε με δικά σας όπλα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί φαινομενικά να σας φαίνεται πιο εύκολος και πιο λογικός ο λανθασμένος τρόπος να λύσετε τα προβλήματά σας, αλλά, όπως και να έχει, πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Επιβάλλεται να δώσετε προτεραιότητα σε επαγγελματικής φύσεως προβλήματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...